Naar inhoud
Bewegwijzering

Bewegwijzering voor binnen & buiten

  • Een helder plan voor bewegwijzering als solide basis.
  • Voor ieder budget een passende bewegwijzeringsoplossing.
  • Van advies, ontwerp, productie tot en met realisatie.
Bewegwijzering

Belang van een goede partner voor bewegwijzering.

Bewegwijzering valt pas op als deze ontbreekt of niet logisch en correct is. Wil je mensen zich welkom laten voelen en een professionele indruk als organisatie achter laten, zorg dan voor een goede bewegwijzering, binnen én buiten.

Eerst denken dan doen.

Op basis van een gedetailleerde inventarisatie van de situatie ter plekke, van de verschillende verkeersstromen, praktische randvoorwaarden en de verschillende functies in de ruimte, wordt eerst een gedetailleerd bewegwijzeringsplan gemaakt. Een essentieel uitgangspunt als basis voor bewegwijzering die gaat werken.

Onze experts hebben veel ervaring met effectieve bewegwijzering, zoals voor winkels, scholen, kantoren maar bijvoorbeeld ook zorginstellingen.

Bewegwijzering voetbalclub FC Utrecht
Bewegwijzering kantoor

Bewegwijzering op maat

Van plan tot realisatie.

Vervolgens draagt Virupa Wayfinding zorg voor de ontwikkeling en productie van de daadwerkelijke bewegwijzering. Analoog in de vorm van bijvoorbeeld informatieborden, beletteringen op wanden of ramen, informatiezuilen binnen en buiten evenals bebording buiten gebouwen. Digitaal middels digital signage op grote of kleine schermen, middels beamer projecties of LED walls. Hier komen onze experts van Virupa Connect om de hoek kijken. Tevens dragen we zorg voor productie en een perfecte executie op locatie.

Neem contact op!

Wij werken voor:

Bewegwijzering van Virupa

Virupa is dé partner op het gebied van bewegwijzering voor binnen én buiten. Ons uitgangspunt: jouw bezoekers en hun beleving. Na een zorgvuldige inventarisatie op locatie ontwikkelen de Virupa wayfinding experts een gedetailleerd bewegwijzeringsplan en identificeren de logische touchpoints en de verschillende bewegwijzeringselementen. Dit zowel analoog als digitaal. Onze ontwerpstudio zorgt voor het grafisch ontwerp, rekening houdende met corporate identity en zaken als leesbaarheid en herkenbaarheid. Materialisatie en technisch ontwerp worden verzorgd door de Virupa engineers als startpunt voor productie. Graag nemen we verantwoordelijkheid voor een succesvol en effectief eindresultaat en verzorgen ook de installatie en montage ter plekke.

Ons team medewerkers

Maak kennis met ons gehele team