Naar inhoud
Bewegwijzering kantoor

Bewegwijzering kantoor

  • Een helder plan voor bewegwijzering als solide basis
  • Op maat in jouw huisstijl
  • Van advies, ontwerp, productie tot en met realisatie
  • Voor ieder budget een passende bewegwijzeringsoplossing
Bewegwijzering kantoor

Bewegwijzering op kantoor?

Een professionele indruk is een belangrijk onderdeel op kantoor. Daarnaast wil je klanten en partners geen doolhof in sturen. Goede bewegwijzering op kantoor is dus van groot belang. Zowel buiten bij aankomst op de parkeerplaats als binnen in het gebouw. Goede bewegwijzering op kantoor heeft impact!

Bewegwijzeringsplan maken

We starten niet gewoonweg met het plakken van wat bewegwijzering. We maken eerst een solide plan, gebaseerd op logische touchpoints. Daarbij kijken we onder andere naar verkeersstromen binnen en buiten kantoor, praktische randvoorwaarden en het gebruik van verschillende ruimtes.

Alle belangrijke factoren gieten we in een duidelijk bewegwijzeringsplan. Hierdoor weet je zeker dat de bewegwijzering op jouw kantoor duidelijk en functioneel is, waarbij jouw huisstijl naadloos wordt doorgevoerd.

Bewegwijzering kantoor verzekeringsmaatschappij Achmea

Wij werken voor:

Centraal Beheer
Randstad & Tempo-Team
Achmea
Stadion de Galgenwaard
bewegwijzering zorgorganisatie Azora

Van plan tot realisatie

Wanneer er een duidelijk plan ligt, gaan we aan de slag met de realisatie. Van design en ontwikkeling tot productie en van plaatsing tot onderhoud; onze ervaren experts gaan aan de slag met impactvolle bewegwijzering op jouw kantoor.

Dit start bij onze ontwerpstudio, waar de tofste concepten worden bedacht. Jouw huisstijl en een duidelijke leesbaarheid én herkenbaarheid zijn de basis voor dit ontwerp.

Op basis van het grafische ontwerp, kijken we naar de te gebruiken materialen en het technische ontwerp. We denken goed na over de beste materialen en oplossingen voor de specifieke toepassing op jouw kantoor.

Hierbij bieden we vele mogelijkheden, waardoor we altijd een perfect eindresultaat kunnen garanderen. Van analoge bewegwijzering tot digitaal en van verlichte bewegwijzering tot aan handige routeaanduidingen op de vloer: we hebben alles in huis!

Nu er een duidelijk plan ligt, kan onze productie aan de slag. Zowel het produceren als de installatie en montage nemen we voor je uit handen.

Zo ben je van A tot Z verzekerd van een soepel proces en perfecte uitvoering!

Ontwerp shop-in-shop Lief Dier dierenwinkel PetsplaceVrijblijvende offerte?

Benieuwd wat bewegwijzering op kantoor kost? We helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op, zodat we de wensen in kaart kunnen brengen en een vrijblijvende offerte kunnen afgeven. Zo weet je precies waar je aan toe bent!