Naar inhoud

Merkfabrikanten Impactvolle winkeldisplays foor merkfabrikanten

Productdisplay supermarkt M&M's

Over de branche

Merkfabrikanten zijn vaak afhankelijk van de beschikbaarheid op de retail vloer om consumenten op een ‘second location’ hun producten te laten presenteren, consumenten kennis te laten maken met nieuwe producten of een merkbeleving te creëren in een retail omgeving.

Om consumenten en/of shoppers te kunnen raken is de fysieke winkelvloer nog steeds een belangrijk touchpoint en is het de kunst om met alle vaak praktische beperkingen en randvoorwaarden een goede merkbeleving neer te zetten met maximale exposure.

Om succesvolle winkelpresentaties te kunnen realiseren is het in ieder geval van belang om:

  • De randvoorwaarden die gegeven zijn in de specifieke retail omgeving goed te kennen en deze maximaal te benutten (ruimte, duurzaamheid, plek in de winkel, belading ed.).
  • De shopper barrières en drijvers goed te kennen om een effectieve winkelpresentatie te kunnen ontwikkelen in vorm, uitstraling en communicatie.
  • Met alle beperkingen van dien een winkelpresentatie te ontwikkelen die bouwt aan de merkbelofte en die herkenbaar is met de presentatie van het merk op andere plekken.

Wij werken voor:

Onze maatwerk en totaaloplossingen

Virupa kan een veelheid aan winkelpresentatie oplossingen bieden. Van shop-in-shop presentaties, vrijstaande vloerdisplays tot aan ‘in-shelf’ presentaties en toonbankpresentaties. En dit in diverse verschijningsvormen en uitstralingen passend bij jouw specifieke briefing. In huis ontworpen, vertaald naar een technisch ontwerp, prototyping en vervolgens de productie inclusief (indien gewenst) installatie op locatie.

Waarom kiezen voor Virupa?

Van retail signing, digital signage en bewegwijzering tot aan displays en design. Virupa is een One-stop-Shop en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het maken van winkelbeleving en het bewaken van de formule identiteit. We hebben praktisch alles in eigen huis zodat we maximale creativiteit kunnen combineren met snel en flexibel schakelen. Bovendien verzorgen wij het gehele traject van design, engineering, prototyping, productie en installatie tot aan montage, service en onderhoud. Eén aanspreekpunt en projectmanagement van A tot Z. Wel zo makkelijk!