Naar inhoud

Dienstverlening Signing en bewegwijzering binnen gebouwen & bedrijven

Bewegwijzering bedrijven / Bewegwijzering gebouw

Bewegwijzering & signing binnen gebouwen

Of je nu consumenten op kantoor ontvangt om ze te helpen aan een baan, bij het boeken van hun vakantie, helpt bij de financiering van hun nieuwe huis of - heel anders - ze faciliteert om afscheid te nemen van een dierbare; het creëren van een prettige en passende omgeving is ook hierbij van groot belang.

Essentieel hierbij is om te denken aan:

  • Welke fysieke omgeving je wilt creëren om consumenten zich op hun plek te laten voelen.
  • Welke sfeer en uitstraling daarbij nodig is.
  • Hoe je ervoor zorgt dat consumenten/mensen op jouw locatie makkelijk weten waar ze moeten zijn en hoe ze daar moeten komen.

Wij werken voor:

Centraal Beheer
Achmea
Monuta Uitvaartzorg
Randstad & Tempo-Team

Onze maatwerk en totaaloplossingen

Virupa kan daarbij ondersteunen. Enerzijds om vanuit jouw organisatie en vanuit de belofte die je als organisatie richting consumenten wilt maken een goede doorvertaling te maken naar de gewenste identiteit, anderzijds door heel praktisch te helpen om de ‘klantreis’ van buiten naar binnen goed invulling te geven.

Virupa helpt je ook om dit concreet te realiseren in zowel de binnenruimte als de buitenruimte. In de fysieke binnenruimte kunnen wij dit bewerkstelligen met behulp van sfeervolle visuals in de vorm van panelen, folie en of doeken. Maar ook middels digitale schermen en door teksten op wanden in 2D of 3D gefreesde letters aan te brengen. Een andere mogelijkheid is om ramen van decoratieve folies of meer functionele folies te voorzien met als doel om privacy te creëren of een ideaal klimaat binnen ruimtes te garanderen. Voor de buitenruimte hebben wij ook diverse oplossingen. Namelijk analoge of digitale bewegwijzering, lichtreclames, gevelletters of gevelaankleding.

Waarom kiezen voor Virupa?

Van retail signing, digital signage en bewegwijzering tot aan displays en design. Virupa is een One-stop-Shop en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het maken van winkelbeleving en het bewaken van de formule identiteit. We hebben praktisch alles in eigen huis zodat we maximale creativiteit kunnen combineren met snel en flexibel schakelen. Bovendien verzorgen wij het gehele traject van design, engineering, prototyping, productie en installatie tot aan montage, service en onderhoud. Eén aanspreekpunt en projectmanagement van A tot Z. Wel zo makkelijk!