Naar inhoud

Kantoor Effectieve bewegwijzering & signing voor kantoor

Bewegwijzering kantoor Tempo Team

Signing & bewegwijzering op kantoor

Duidelijk & professioneel

Een goede kantooromgeving is niet alleen ergonomisch goed ingericht, maar is steeds vaker ook een ontmoetingsplek, een ‘clubhuis’ waar medewerkers en andere stakeholders samenkomen in een eigen werkomgeving. Zaak dus om een prettige en herkenbare werkomgeving te creëren waar het goed en functioneel werken is en waar medewerkers en bezoekers ervaren wat de identiteit is van het bedrijf waarvoor ze werken/dat ze bezoeken. Signing en aankleding op kantoor kunnen daar een grote bijdrage aan leveren.

Essentieel hierbij is om te denken aan:

 • Welke fysieke omgeving je wilt creëren om medewerkers en andere stakeholders zich op hun plek te laten voelen.
 • Welke sfeer en uitstraling daarbij gewenst is.
 • Hoe je ervoor zorgt dat medewerkers en bezoekers op jouw locatie weten waar ze moeten zijn en hoe ze daar moeten komen.
Bewegwijzering kantoor Randstad Tempo Team

Wij werken voor:

Bewegwijzering Virupa Digital voetbalclub FC Utrecht

Signing op kantoor Onze maatwerk en totaaloplossingen

Virupa kan daarbij ondersteunen. Enerzijds om vanuit jouw organisatie en vanuit de belofte die je als organisatie richting consumenten wilt maken een goede doorvertaling te maken naar gewenste identiteit, anderzijds door heel praktisch te helpen om bewegwijzering op kantoor van buiten naar binnen goed invulling te geven.

Bovendien helpt Virupa je ook om dit concreet te realiseren in zowel de binnenruimte als de buitenruimte. In de fysieke binnenruimte kunnen wij dit bewerkstelligen met behulp van sfeervolle visuals in de vorm van panelen, folie en of doeken. Maar ook middels digitale schermen en door teksten op wanden in 2D of 3D gefreesde letters aan te brengen. Een andere mogelijkheid is om ramen van decoratieve folies of meer functionele folies te voorzien met als doel om privacy te creëren of een ideaal klimaat binnen ruimtes te garanderen. Voor de buitenruimte hebben wij ook diverse oplossingen. Namelijk analoge of digitale bewegwijzering, lichtreclames, gevelletters of gevelaankleding.

Waarom kiezen voor Virupa?

Expert in bewegwijzering & signing op kantoor

Van digital signage en bewegwijzering tot aan displays en design. Virupa is een One-stop-Shop en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het maken van winkel- en kantoorbeleving en het bewaken van de formule identiteit. We hebben praktisch alles in eigen huis zodat we maximale creativiteit kunnen combineren met snel en flexibel schakelen. Bovendien verzorgen wij het gehele traject van design, engineering, prototyping, productie en installatie tot aan montage, service en onderhoud. Eén aanspreekpunt en projectmanagement van A tot Z. Wel zo makkelijk!

Digitale informatieschermen voetbalclub FC Utrecht

Dé 10 redenen om voor Virupa te kiezen!

 1. Ons startpunt: jouw medewerkers en bezoekers

 2. Kennis van en ervaring met sign marketing

 3. Ruim 30 jaar ervaring met merken en dienstverleners

 4. Full service: van ontwikkeling tot en met complete realisatie

 5. Praktisch alles in eigen huis: maximale creativiteit

 6. Praktisch alles in eigen huis: snel en flexibel schakelen

 7. Vanzelfsprekende integratie van analoge en digitale oplossingen

 8. Focus op jouw rendement in kosten én omzet

 9. Grote productie- en montage & installatie capaciteit

 10. Typische Achterhoekse no-nonsense mentaliteit