Naar inhoud

Persoonlijke verzorging Signing & winkelinrichting voor drogisterijen

Signing voor drogisterijen

Over de branche

‘Drugstores’ kennen we in alle soorten en maten. Verschillende winkelformules positioneren zich op verschillende zaken als prijs, service, luxe-uitstraling en expertise. Iedere formule met een eigen gezicht, een eigen uitstraling passend bij de gekozen formule uitgangspunten.

Om succesvol te kunnen opereren is het in ieder geval van belang om:

  • Een duidelijke formule positionering te definiëren om deze vervolgens door te vertalen naar een herkenbare winkelformule met een eigen gezicht en passende in- en outstore signing en winkelpresentatie elementen.
  • Shoppers in de winkel te helpen met het snel vinden van de door hun gewenste producten. Vervolgens is het zaak om ze middels segmentatie te helpen kiezen tussen de verschillende merken en oplossingen en ze door middel van heldere informatie op of aan het schap te bevestigen in hun keuze.
  • Shoppers verleiden om meeraankopen en impulsaankopen te doen met als doel de waarde van het winkelmandje verder te vergroten.

Wij werken voor:

Kruidvat - ASWatson
Andrelon - Unilever

Onze maatwerk en totaaloplossingen

Virupa kan een veelheid aan oplossingen bieden op het gebied van out- en instore signing. Enerzijds om mensen uit de winkelstraat richting de winkel te trekken en anderzijds om shoppers in de winkel hun artikelen snel te kunnen laten vinden en te verleiden om meeraankopen te doen.

Daarnaast snapt Virupa als geen ander het belang van het neerzetten én bewaken van een eenduidige winkelformule identiteit passend bij de gekozen winkelpositionering. Dit heeft consequenties voor winkelpresentatie, kleur- en materiaalgebruik en communicatie.

Vanuit een totaalplan kan Virupa retailers vervolgens helpen om dit door te vertalen naar een impactvolle buiten- en binnenaankleding in de winkel middels lichtreclame, gevelaankleding, raambelettering, stoepborden, vlaggen en dergelijke aan de buitenzijde van de winkel. Instore kan Virupa ondersteunen middels het ontwikkelen, produceren en installeren van koofsigning, schapnavigatie, sfeerelementen, prijsaanduidingen en winkelpresentatie in de vorm van winkeldisplays.

Waarom kiezen voor Virupa?

Van retail signing, digital signage en bewegwijzering tot aan displays en design. Virupa is een One-stop-Shop en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het maken van winkelbeleving en het bewaken van de formule identiteit. We hebben praktisch alles in eigen huis zodat we maximale creativiteit kunnen combineren met snel en flexibel schakelen. Bovendien verzorgen wij het gehele traject van design, engineering, prototyping, productie en installatie tot aan montage, service en onderhoud. Eén aanspreekpunt en projectmanagement van A tot Z. Wel zo makkelijk!