Naar inhoud

Tuin en dier Signing en winkelinrichting voor dierenwinkels

Instore signing dierenwinkel

Over de branche

De ‘Tuin & Dier’ branche is een marktsegment in Retail dat de afgelopen jaren flink in ontwikkeling is. ‘Tuin & Dier’ winkels worden steeds groter als gevolg van marktconsolidatie. Bovendien worden ze ook steeds meer belevingswinkels waarbij het traditionele assortiment steeds verder wordt uitgebreid en aangevuld met een diversiteit aan diensten voor consumenten.

Om succesvol te kunnen opereren is het in ieder geval van belang om:

  • Een herkenbare formule met een eigen gezicht neer te zetten om dit vervolgens consistent door te vertalen naar de buiten en binnenkant van de winkel.
  • Beleving te creëren voor shoppers om shoppen leuk en aantrekkelijk te maken en shoppers te verleiden en op het idee te brengen om meeraankopen te doen.
  • Shoppers in de winkel te helpen met het snel vinden van de door hun gewenste producten en ze te helpen in het keuzeproces.

Wij werken voor:

Pets Place Boerenbond
Lief Dier - Pets Place
Jumper - de diersuper

Onze maatwerk en totaaloplossingen

Virupa kan ondernemers in dit segment op basis van haar ervaring perfect ondersteunen bij de realisatie van aantrekkelijke belevingswinkels waar het prettig shoppen is. Denk hierbij in de winkel aan het neerzetten van verschillende belevingswerelden, shop-in-shop en display presentaties maar ook op het gebied van out- en instore signing. Enerzijds om mensen vanuit de buitenomgeving richting de winkel te trekken en anderzijds om shoppers in de winkel hun artikelen en aanverwante artikelen snel te kunnen laten vinden, kennis te laten maken met producten die ze nog niet kennen evenals het presenteren van diverse diensten (dierenverzorgingsafdelingen, dierenapotheek).

Denk hierbij aan lichtreclame, gevelaankleding, raambelettering, stoepborden, vlaggen en dergelijke aan de buitenzijde van de winkel. Instore kan Virupa ondersteunen middels het ontwikkelen, produceren en installeren van koofsigning, schapnavigatie, sfeerelementen, prijsaanduidingen en winkelpresentatie in de vorm van shop-in-shop presentaties, winkeldisplays en presentatiemeubels.

Waarom kiezen voor Virupa?

Van retail signing, digital signage en bewegwijzering tot aan displays en design. Virupa is een One-stop-Shop en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het maken van winkelbeleving en het bewaken van de formule identiteit. We hebben praktisch alles in eigen huis zodat we maximale creativiteit kunnen combineren met snel en flexibel schakelen. Bovendien verzorgen wij het gehele traject van design, engineering, prototyping, productie en installatie tot aan montage, service en onderhoud. Eén aanspreekpunt en projectmanagement van A tot Z. Wel zo makkelijk!