Naar inhoud

Warenhuizen Signing en winkelinrichting voor warenhuizen

Signing en winkelinrichting warenhuis/woonwinkel

Over de branche

Er is niks fijner dan rondstruinen in een sfeervolle winkel die alles in huis heeft en consumenten inspireert op het gebied van wonen, kleding, persoonlijk verzorging, vrije tijd etc. Wel zo handig dat je niet verdwaalt, weet waar je bent in de winkel en eenvoudig kunt vinden wat je zoekt. En dat vanzelfsprekend in een fijne en sfeervolle omgeving waar het goed toeven is en waar service en advies binnen handbereik ligt.

Om succesvol in deze branche te kunnen opereren is het in ieder geval van belang om:

  • Een herkenbare winkelformule met een eigen gezicht neer te zetten en om dit vervolgens consistent naar de buiten- en binnenkant van de winkel door te vertalen.
  • Shoppers te inspireren en op ideeën te brengen middels sfeervolle sfeer- en/of product presentaties en een prettige winkelomgeving te creëren.
  • Shoppers in de winkel te helpen met het snel vinden van de door hun gewenste woonoplossingen en ze te helpen in het keuzeproces.

Wij werken voor:

Hema NL en international
Karwei - Intergamma
Leen Bakker

Onze maatwerk en totaaloplossingen

Virupa kan een veelheid aan oplossingen bieden op het gebied van out- en instore signing en winkelpresentatie. Enerzijds om mensen uit de winkelstraat richting de winkel te trekken, anderzijds om shoppers in de winkel de verschillende belevingswerelden snel te kunnen laten vinden en ze te helpen met het vinden van de voor hun gewenste oplossing in het totaalaanbod.

Denk hierbij aan lichtreclame, gevelaankleding, raambelettering, stoepborden, vlaggen en dergelijke aan de buitenzijde van de winkel. Instore kan Virupa ondersteunen middels het ontwikkelen, produceren en installeren van koofsigning, shop-in-shop presentaties, schapnavigatie, sfeerelementen, prijsaanduidingen en analoge of digitale winkelpresentatie. Denk hierbij aan informatiezuilen, winkeldisplay en demonstratie presentaties.

Waarom kiezen voor Virupa?

Van retail signing, digital signage en bewegwijzering tot aan displays en design. Virupa is een One-stop-Shop en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het maken van winkelbeleving en het bewaken van de formule identiteit. We hebben praktisch alles in eigen huis zodat we maximale creativiteit kunnen combineren met snel en flexibel schakelen. Bovendien verzorgen wij het gehele traject van design, engineering, prototyping, productie en installatie tot aan montage, service en onderhoud. Eén aanspreekpunt en projectmanagement van A tot Z. Wel zo makkelijk!