Naar inhoud
Digital signage

Digital signage

  • A-merk hardware producten. Advies, installatie, configuratie, services én onderhoud.
  • Digitale winkelbeleving, omnichannel aanpak en narrowcasting.
  • Zowel standaard- als maatwerkoplossingen in digital.
Digital Signage

Bekijk brochure

Bekijk hier onze brochure en ervaar wat Virupa Digital jou te bieden heeft.

Bekijk de brochure

Digital Kiosk bouwmarkt Pontmeyer

Veelzijdige software, aantrekkelijke zuilen én content.

Virupa Digital legt krachtige verbindingen tussen de fysieke winkel en digitale communicatie. Op basis van shopper insights en aantrekkelijke tools, creëren we een optimale winkelbeleving. We informeren en inspireren shoppers op een dynamische manier en sturen actief op conversie door digitaal de interactie met de shopper aan te gaan. Virupa is de one-stop-shop om dit te realiseren en verzorgt het hele proces van A tot Z. We adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren complete digitale winkelpresentaties. Ook voor onderhoud en service kun je bij ons terecht. Met compleet bedoelen we ook écht compleet. Dus inclusief hardware ‘fit for purpose’ en software integratie van de gewenste applicaties.

Maar ook met specifieke vraagstukken helpen we je graag verder. Bijvoorbeeld met de integratie van digitale (informatie)schermen, self service desks of digitale prijskaartjes.

Neem contact op met één van onze digital experts!

Digital signage, interactieve (web)zuilen, digitale prijskaartjes van A tot Z ontzorgd.

Het is tijd om alle zintuigen te prikkelen. Shoppers meer beleving bieden of meer rendement halen per m2 winkeloppervlak? Dan zijn digitale winkeloplossingen van Virupa Digital precies wat je nodig hebt. Ga voor excellente service, verleiding, verrassing of vermaak. Of gewoon precies de juiste informatie op het juiste moment. Nú in de winkel. Kom verder!

Digital Signage
Digitale prijskaartjes
Informatiezuilen
Self service desks
Digitale informatieschermen voetbalclub FC Utrecht

Informeren en inspireren middels digital signage.

Om aandacht te krijgen moet je aandacht geven. De digital signage oplossingen van Virupa Digital helpen je daarbij. Door de shopper als vertrekpunt te nemen en op basis daarvan dynamisch digitale content te ontwikkelen, wordt het éénvoudig om relevante informatie en inspiratie te geven op het juiste moment. Zo krijg je aandacht. Virupa Digital biedt een uiterst doordacht digital signage (narrowcasting) totaalconcept waarmee jij jouw boodschap visualiseert en getarget aan de shopper aanbiedt. Pas de audiovisuele communicatie éénvoudig aan op elk gewenst moment, gericht op locatie, doelgroep of tijd.

Digital signage bestellen?

Elektronische prijskaartjes

Digitale prijskaartjes:
snel en flexibel prijzen aanpassen in de winkel(s)

Digitale prijskaartjes worden steeds populairder en bieden interessante voordelen. Virupa biedt een breed assortiment digitale prijskaartjes aan in diverse maten, met verschillende functionaliteiten en in diverse uitvoeringen en kleuren.

Tegelijkertijd leveren we hier de bijbehorende Aims beheersoftware bij. On Site, Cloud of SAAS (Software as a Service). Passend bij jouw wensen, bedrijfsstrategie en behoefte.

Ook de integratie en implementatie van Electronic Shelf Labels bij jouw organisatie regelen we voor je. Samen met onze vaste partners SoluM en Notice Branded Media bepalen we of we de volledige integratie moeten verzorgen of onderdelen hiervan.

Last but not least is de winkelpresentatie. Hoe presenteer je de labels in de winkel? Via strips op het schap, vrijstaand, hangend aan een haak of aan de producten zelf? Wil je een combinatie maken van traditionele communicatie en digital? Alles is mogelijk. We adviseren je hier graag bij en delen met je de tips en tricks die we de afgelopen jaren opgedaan hebben.

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van digitale prijskaartjes?

Bekijk de mogelijkheden van digitale prijskaartjes

Digitale informatiezuil bouwmarkt Pontmeyer

Vinden en samenstellen met interactieve informatiezuilen.

Hoe verover ik het hart van mijn klant? De digitale kioskoplossingen van Virupa Digital helpen om in te spelen op de belevingswereld van individuele consumenten. Vinden en zelf producten samenstellen wordt makkelijk en leuk. Aanverwante artikelen, diensten en handige weetjes als aanvullende service precies op het juiste moment. Hiermee creëer je binding én fans. Dat is goud waard. Nu en in de toekomst. Onder informatiezuilen verstaan wij al onze publieksbestendige digitale oplossingen in een vrijstaande-, wand-, of balie totaaloplossing.

Meer informatie over digitale informatiezuilen

Digital POS-betaaloplossing pin Virupa Connect

Longtail shopping in de fysieke winkel met self service desks.

Conversie en het voorkomen van nee-verkopen is het uiteindelijke doel. Kijkers moeten tenslotte kopers worden. De digitale point-of-sale oplossingen van Virupa Digital helpen je daarbij. Direct inzicht in de online- en winkelvoorraad, toegang tot de longtail en direct afrekenen. Handige up- en cross selling tools om de transactiewaarde verder te verhogen. Dit met meer winkelomzet als eindresultaat. De Self Service zuilen van Virupa Digital zijn, zoals de naam al prijsgeeft, door de shopper geheel zelf te bedienen. De interactieve internetzuilen zijn optioneel uitgerust met een pinterminal, barcode scanner en bonprinter.

Demonstratie in onze showroom?

Ons team medewerkers

Maak kennis met ons gehele team

Wij werken voor: