Naar inhoud
Product & winkeldisplays

Product & winkeldisplays

 • Maatwerk displays met stopping power.
 • Design, prototype-ontwikkeling en realisatie van A tot Z.
 • Displays in metaal, hout, karton, kunststof of combinaties hiervan.
Productdisplays & winkeldisplays

Effectieve en impactvolle product- & winkeldisplays.

De beschikbare ruimte op de winkelvloer is schaars. Wanneer je er staat moet het meteen kloppen en is het belangrijk de doelgroep op een juiste manier aan te spreken. Dat bereik je met winkeldisplays - ook wel productdisplays of shop displays genoemd - die zijn ontwikkeld op basis van shopper insights en met de eindgebruiker in gedachten.

Winkeldisplays zijn cruciale touch points in de klantreis. Als ze op de juiste manier worden ingezet, dragen ze bij aan zowel de merkperceptie als de verkoop van het product. Het is dan ook van essentieel belang om jouw producten op de allerbeste manier te presenteren. Bij Virupa creëren we productdisplays die:

 • Je doelen behaalt
 • Precies is gemaakt op basis van jouw wensen
 • Past binnen de gestelde budgetten
 • Functioneel zijn voor duurzaam gebruik in de winkel

Laat ons weten wat voor je kunnen betekenen

Productdisplay coca cola
winkeldisplay merkfabrikant Uclear

Maximaliseer je verkoopresultaten Met productdisplays

Een winkeldisplay kan ingezet worden voor verschillende doelstellingen:

 1. Extra zichtbaarheid: vergroot de zichtbaarheid van je product in de winkelomgeving, zodat het direct de aandacht trekt.
 2. Communicatie: communiceer duidelijk de belangrijkste informatie over je product, acties, of merkwaarden via de display.
 3. Merchandising: optimaliseer de presentatie van je producten, zodat ze nog aantrekkelijker zijn voor je doelgroep.
 4. Merkexpressie: door een goed doordachte winkeldisplay laat je het merk tot leven komen op de winkelvloer en wordt er een onvergetelijke indruk gecreëerd.
 5. Stimuleer impulsaankopen: door de aantrekkelijke display worden impulsaankopen gestimuleerd

Wij begrijpen, ongeacht de beoogde doelstelling, dat de juiste winkeldisplay het verschil kan maken in jouw verkoopresultaten. Ons team van experts staan klaar om jouw merk of product tot leven te brengen op de winkelvloer. Ga je voor maximale creativiteit, verleidelijke presentaties of het versterken van merken op de winkelvloer? Kom verder en maak kennis met Virupa Display.

Dit is Virupa Display

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij expert in shopper marketing en hebben we uitgebreide kennis van retail, merken en branches. Middels impactvolle 3D winkeldisplays en showroom displays creëren we optimale en effectieve presentaties op de winkelvloer. Wij analyseren je merk en begrijpen hoe de doelgroep zich door de winkel beweegt. Onze maatwerk displays sluiten naadloos aan bij je merkidentiteit. Virupa Display is de one-stop-shop voor het gehele traject, van advies en ontwerp, we bouwen prototypes, verzorgen de volledige productie en - indien gewenst – zorgen we ook voor het plaatsen, omruilen of vullen van de productdisplay op de winkelvloer.

Vloerdisplays
Toonbankdisplays
Shop-in-shop presentaties
Schapdisplay presentaties
Brand / Merk logo's
Showroom displays
Vloerdisplay merkfabrikant Sockwell

Vloerdisplays met stopping power.

Ben je op zoek naar een krachtige manier om je producten op de winkelvloer te presenteren en de aandacht van consumenten te trekken? Bij Virupa hebben we de perfecte oplossing: vloerdisplays. Ontdek hier waarom onze vloerdisplays de ideale keuze zijn voor jouw marketing- en verkoopstrategie.

 • Laat je consumenten kennis maken met een volledig nieuw product.
 • Zet een product extra in de spotlight.
 • Informeer geïnteresseerden uitgebreid en op een creatieve manier.
 • Communiceer je merkidentiteit en logo effectief, waardoor klanten je merk onthouden en er een band mee opbouwen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze maatwerk vloerdisplays?

Bekijk hier alle mogelijkheden

Toonbankdisplay

Kleine counterdisplays, grootse prestaties.

Toonbankdisplays; de perfecte oplossing voor situaties waar je veel impact moet realiseren op een klein oppervlak. Deze displays zijn ideaal om impulsaankopen te stimuleren en nieuwe producten of merken te introduceren. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het realiseren van deze toonbankdisplays. Van ontwerp tot productie; we hebben alles in huis! Op basis van jouw wensen ontwerpen we passende counterdisplays die gegarandeerd.

Wil je meer weten over onze toonbankdisplays en de mogelijkheden qua ontwerp en materialen?

Bekijk hier alle mogelijkheden

Shop-in-shop presentatie dierenwinkel PetsPlace

Maximale aandacht middels shop-in-shop presentatie.

Soms krijg je de mogelijkheid om je eigen merkwereld te creëren in de winkel of wil je een unieke winkelbeleving realiseren binnen bestaande formules. Virupa Display ontwikkelt samen met jou jouw eigen shop-in-shop.

We kruipen in de huid van jouw merk, formule en doelgroep en op basis van jouw briefing zorgt de ontwerpstudio voor een impactvol creatief ontwerp.

Met kennis van en ervaring met diverse materialen, productieprocessen, eventuele integratie van digitale elementen en verlichting, denken onze engineers na over constructie en maakbaarheid om te komen tot een shop-in-shop presentatie die werkt. Een presentatie die werkt voor jouw merk of de thematiek die je wilt neerzetten, die past in de winkelomgeving waarin deze geplaatst wordt en die shoppers verleidt om te proberen en te kopen.

Ook de installatie en montage kunnen we daarbij voor onze rekening nemen. Kortom, ontwikkeling en realisatie van A tot Z.

Neem contact op!

Schapdisplay merkfabrikant Mepal

Meer rendement uit schapdisplay presentaties.

Door onoverzichtelijke schapdisplay presentaties en een veelheid aan keuze-opties worden shoppers vaak geplaagd door keuzestress. Ze zien door de bomen het bos niet meer en gaat uiteindelijk met lege handen naar huis. Weten waar goede schapdisplays aan moeten voldoen? En weten wat de mogelijkheden zijn?

Meer informatie over schapdisplays

Toonbankdisplay merkfabrikant Garcia Jeans

Merken bouwen in de winkel met logo signs.

De winkelvloer is de afgelopen jaren een steeds belangrijkere plek geworden om merken te bouwen. Zaak dus om ervoor te zorgen dat shoppers jou als merk niet alleen kunnen vinden middels een impactvolle navigatie maar ook om met behulp van materialisatie en look & feel invulling te geven aan waar een merk voor staat.

Virupa Display begrijpt het belang van merkidentiteit en helpt je graag om dit invulling te geven in brand signs die én opvallen én bouwen aan je merk én ook nog eens functioneel passen op de winkelvloer.

Denk hierbij aan impactvolle logo signs bij jouw producten in de winkel. Uitgevoerd in materialen die passen bij je merk. Gelaserd uit acrylaat, gebrand in hout, middels zeefdruk op metaal of anders. Onze materiaalexperts denken graag met je mee om jouw merk in 2D of 3D tot leven te brengen.

Neem contact op!

Showroom display op maat

Van jouw showroom de perfecte beleving maken? Wil je bezoekers jouw bezoekers op een mooie manier kennis laten maken met je producten? Of de perfecte opstelling maken om zelf je product samen te stellen? Voor iedere showroom-wens bouwen wij de perfecte showroom displays. De perfecte, visuele keuzehulp om jouw sales te verhogen. Geheel op maat volgens jouw wens, gecombineerd met onze kennis van succesvolle showroom displays. Of het nou gaat om het testen van geluidsinstallaties, de presentatie van verschillende vloeren.

Bekijk de mogelijkheden van showroom displays

Wij werken voor:

Maatwerk Display presentaties

Als specialist in permanente displays, semi-permanente displays en point of sale presentaties, bieden wij een breed scala aan winkeldisplays in verschillende soorten en materialen. Wij bieden vooral maatwerk dat volledig voldoet aan jouw unieke behoeften. Van vloerdisplays tot kleinere toonbank displays, schapdisplays of zelfs complete shop-in-shop presentaties.

Ontdek hoe wij jouw productpresentatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en laat je producten schitteren in de winkel!

Neem contact op

Winkeldisplay garcia

Bekijk brochure

Benieuwd naar de mogelijkheden van een product- of shop display op maat? Je vindt het in onze brochure!

Bekijk de brochure