Naar inhoud
Toonbankdisplays

Toonbankdisplays

 • Toonbankdisplays volledig op maat
 • Van ontwerp tot uitvoering
 • Eigen productie
 • Sinds 1992
Toonbankdisplay

Impactvolle toonbank- & baliedisplays

Trek de aandacht van de consument

70% van de aankoopbeslissingen in de winkel zijn niet gepland en worden gemaakt op het moment zelf. Juist daarom zie je in winkels op slimme plekken displays om impulsaankopen te realiseren. Met een goed doordacht en aantrekkelijk ontworpen toonbankdisplay (ook wel baliedisplay genoemd) met de juiste ‘call-to-action’ trek je de aandacht van de consument en maak je op het laatste moment nog indruk met je product, wat de consument verleidt tot net die laatste impulsieve aankoop.

Toonbankdisplays zijn ideaal voor seizoensgebonden promoties, het introduceren van nieuwe producten of het benadrukken van bestsellers. Ze zijn snel te verplaatsen en gemakkelijk aan te passen aan veranderende behoeften, weersomstandigheden of thema’s.

De baliedisplays nemen weinig ruimte in beslag, waardoor ze perfect zijn voor winkels en verkooppunten met beperkte ruimte. Het zijn effectieve marketingtools in retail omgevingen, maar zijn ook zeer geschikt voor beurzen, evenementen en in de horeca om producten of informatie te presenteren. Ondanks hun bescheiden formaat zorgen ze voor impact door de aandacht van passanten te trekken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Toonbankdisplay merkfabrikant Sockwell

Wij werken voor:

Toonkbankdisplay flexa kleurtesters

Het ontwerp van toonbankdisplays

Van ontwerp tot concept

Vanwege het compacte formaat is een helder ontwerp cruciaal voor toonbankdisplays. De essentiële productinformatie zoals prijzen, kenmerken, voordelen en aanbiedingen moeten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden en volledig in lijn zijn met jouw merkidentiteit om zo consistentie en herkenbaarheid te creëren.

Wij denken graag met je mee! Met meer dan 30 jaar ervaring in consumentengedrag ontwerpen we aantrekkelijke visuele winkelpresentaties met stopping power. We vertalen jouw briefing en specificaties naar passende counterdisplays, volledig op maat gemaakt.

Materialen passend bij jouw merk

Omdat we alles in huis hebben, zijn we zeer flexibel in het materiaalgebruik. De toonbankdisplays kunnen gemaakt worden van verschillende materialen:

 • Hout;
 • Metaal;
 • Kunststof;
 • Plexiglas;
 • Karton;
 • Reboard;
 • Of juist combinaties hiervan.

Passend bij de specifieke productcategorie, merkuitstraling en/of jouw doelgroep. Voor bijvoorbeeld een sieraden- of cosmetica counterdisplay: luxe en premium met een hoog afwerkingsniveau. Staan authenticiteit en duurzaamheid centraal in jouw merkwaarde, dan gaan we aan de slag met natuurlijke en herbruikbare materialen.

Toonbankdisplay op maat

Onze One-Stop-Shop aanpak

Doordat we alles in eigen huis hebben, worden we niet beperkt in productieprocessen en materialen. Dit stelt ons in staat om onafhankelijk te denken en de beste oplossingen qua ontwerp, materiaalkeuze en uitvoering te ontwikkelen. Volledig op maat gemaakt en precies zoals jij het wenst.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van toonbankdisplays op maat? Virupa helpt jou graag verder! Bel naar +31 (0)543-494400, e-mail naar info@virupa.nl, vul het contactformulier in of neem contact op via Whatsapp.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op.

Toonbankdisplays laten maken

Bekijk brochure

Laat je inspireren, bekijk de materiaalkeuzes & krijg een beeld van het productieproces van toonbankdisplays.

Bekijk de brochure

Ons team medewerkers

Maak kennis met ons gehele team

Deze toonbankdisplays hebben we al gemaakt

Een greep uit onze projecten