Naar inhoud
Vloerdisplay

Vloerdisplay

  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Slim ontworpen vloerdisplays
  • Realiseer meer omzet
  • Sinds 1992
Vloerdisplay merkfabrikant Coca Cola

Een opvallende vloerdisplay

Stimuleert impulsaankopen en merkherkenbaarheid

Vloerdisplays spelen een cruciale rol bij het stimuleren van impulsaankopen en het vergroten van de merkbekendheid. Gezien de overvloed aan producten in de winkelschappen is opvallen niet vanzelfsprekend. Als een klant je merk niet ziet, zullen ze het niet kopen. Door het inzetten van vloerdisplays creëer je een ‘second location’ in de winkel waardoor de shoppers meerdere keren in aanraking komen met je merk. Het merk blijft zo top-of mind wat de verkoop stimuleert.

Vloerdisplay 33 cl blikken merkfabrikant Bavaria
Vloerdisplay merkfabrikant Sockwell

Vloerdisplays Voor elk doel

Onze vloerdisplays zijn beschikbaar in permanente en semi-permanente varianten. Permanente displays zijn uitermate geschikt voor het tonen van consistente producten of merken en worden gemaakt van duurzame materialen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Ze worden ontworpen om langdurig of zelfs permanent op de winkelvloer te blijven staan met ruime presentatiemogelijkheden voor de presentatie van meerdere producten. De productdisplays worden meestal strategisch geplaatst bij ingangen, in gangpaden of nabij de kassa’s, voor optimale herkenbaarheid.

Semi-permanente vloerdisplay zijn tijdelijke displays die voor een beperkte periode op de winkelvloer worden geplaatst. Deze displays zijn ideaal voor productlanceringen, seizoensgebonden gebeurtenissen of regelmatig wisselende aanbiedingen.

Heb je nog vragen omtrent onze vloerdisplay of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met onze display expert via Whatsapp.

Of neem contact op via e-mail of telefoon

Wij werken voor:

Vloerdisplays Die jouw merk versterken

Wij bieden vooral op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw branding en de job die je te doen hebt op de winkelvloer. Wat moet jouw vloerdisplay in de winkel realiseren en hoe spreken we jouw shopper op de meest effectieve manier aan? Aspecten die het startpunt vormen voor het creatief ontwerp en technische ontwikkeling.

De creatieve ontwerpen worden vertaald naar hoogwaardige productiematerialen. We selecteren de beste materialen op basis van de gewenste uitstaling; duurzaam en stijlvol hout, robuust metaal, eigentijds kunststof, milieuvriendelijke, stevige en sterke reboard of een combinatie hiervan.

Een vloerdisplay kan zelfs een interactief of dynamisch element bevatten, zoals een touch scherm of zendscherm om middels productpresentatie of demonstratie de shopper een boeiende ervaring te bieden. Wat jouw displaybehoefte ook is, wij hebben de juiste oplossing.

Kies Virupa als dé partner voor vloerdisplays en geef je producten de aandacht die ze verdienen op de winkelvloer.

Neem vandaag nog contact op voor alle mogelijkheden

Product_display_Whiskey

Bekijk brochure

Laat je inspireren & bekijk de mogelijkheden voor vloerdisplays op maat!

Bekijk de brochure

Ons team medewerkers

Maak kennis met ons gehele team