Naar inhoud
nieuws

Airtex fotobehang Verandert je muur, geheel naadloos, in een kunstwerk!

Door: Jan Nales
191024 133449

Wist je al dat je bij Virupa terecht kunt voor Airtex? Airtex is naadloos fotobehang dat uitermate geschikt is voor het bekleden van wanden met kleurrijke afbeeldingen. Airtex wordt 'uit één stuk' geprint en aangebracht op de wand waardoor er geen banen en naden zichtbaar zijn zoals bij traditioneel behang. Kortom, met Airtex geef je elke ruimte een luxe uitstraling en eigen sfeerbeleving!


Airtex

De voordelen van Airtex.

Airtex is een fijn geweven polyesterdoek voorzien van een PVC coating met een licht matte structuur. Door deze structuur krijgt de muur een bijzondere uitstraling en worden jouw full colour geprinte visuals haarscherp afgebeeld. Bovendien heeft Airtex een grote kleurkracht: de kleuren in de visual spatten letterlijk van de wand!

Airtex is bijzonder sterk: het is kreuk-, stoot-, en krasvrij. Ook is het materiaal waterafstotend, UV-licht bestendig en werkt het brandvertragend.

Bij Virupa heb je de keuze uit verschillende type afwerkingen. Zo is ons Airtex fotobehang verkrijgbaar in verschillende gradaties van ruwheid waardoor je net dát materiaal kan kiezen dat past bij de door jou gewenste beleving.

De voordelen van Airtex nog even op een rij:

  • Naadloos én 'uit één stuk';
  • Haarscherp en in full colour;
  • Eenvoudig te monteren;
  • Kreuk, stoot-, en krasvrij;
  • Waterafstotend;
  • Brandvertragend;
  • UV-licht bestendig.

De gebruiksvriendelijkheid van Airtex.

De krasvaste PVC coating van Airtex gaat kreukels en scheuren tegen waardoor het behang gemakkelijk en snel aangebracht kan worden. Ook is Airtex eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Doordat Airtex een grijze achterzijde heeft is eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar. Hierdoor kan Airtex zonder problemen worden aangebracht op gekleurde achtergronden.

Door de bovengenoemde voordelen zijn de toepassingen van Airtex eindeloos. Airtex wordt dan ook vaak toegepast als wallcovering en decoratie in kantoren, winkels, instellingen en andere openbare gelegenheden.

Img 0871

Het aanbrengen van Airtex.

Airtex is door ons Virupa montageteam makkelijk en snel aan te brengen. Na een voorbehandeling van de wand met lijm wordt vervolgens het Airtex-behang vakkundig aangebracht. Wanneer de print eenmaal goed is geplaatst wordt deze vervolgens met een spatel aangeduwd om maximale hechting te realiseren.

Virupa staat graag voor je klaar als het gaat om de productie en montage van jouw Airtex wand. In de onderstaande time lapse video is te zien hoe ons montageteam een wand voorziet van een prachtige Airtex afbeelding.

INTERESSE IN AIRTEX? - NEEM CONTACT OP!

​Bekijk hier hoe Airtex wordt aangebracht.