Naar inhoud
nieuws

Modulair showroom concept voor Skantrae dealers

Door: Jan Nales
Hoekopstelling showroomconcept merkfabrikant Skantrae

Nieuwe retail showroomconcept voor Skantrae.

In opdracht van Skantrae heeft Virupa de doorvertaling verzorgd van het reeds ontwikkelde creatieve ontwerp van het nieuwe Skantrae showroomconcept naar technisch ontwerp en realisatie.

Professionele verkoopondersteuning.

Skantrae vindt dat deuren een podium verdienen waarop ze volledig tot hun recht komen. Een podium dat is ontworpen om deuren te presenteren op een manier die past bij een moderne showroom en een brug kan slaan tussen online, brochure en showroom. Om de dealers van Skantrae te ondersteunen om totaaloplossingen te adviseren en te verkopen is een winkelpresentatie ontwikkeld waar letterlijk aan alles gedacht is.

Eilandopstelling Voorzijde showroomconcept merkfabrikant Skantrae
Hoekopstelling showroomconcept merkfabrikant Skantrae

Volledig modulair Showroomconcept.


Naar aanleiding van diverse dealerinterviews en uitgebreid marktonderzoek is een volledig modulair showroomconcept ontwikkeld dat samen met klanten ingezet kan worden om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de beschikbare ruimte.

Het Skantrae Showroomconcept is ontwikkeld om deuren te presenteren inclusief de accessoires en services én op een manier die het meest in de buurt komt van hoe een deur in de praktijk wordt gebruikt, namelijk in een kozijn. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om binnendeuren en buitendeuren te presenteren, maar ook aan de verschillende toepassingen is gedacht zoals draai, taats of schuif.

Geoptimaliseerde deurenschuifkast.

Het zien en kunnen voelen blijft een belangrijk aspect bij de selectie van een deur. Om die reden is de Skantrae deurenschuifkast verder geoptimaliseerd. Maar liefst 12 deuren passen in de kast die daarmee het volledige Skantrae luxe binnendeuren assortiment kan huisvesten.

Door een geïntegreerd touchscreen scherm is het mogelijk om deuren samen met de showroombezoeker samen te stellen en straks middels het “MijnSkantrae” portal direct te bestellen. (Bron tekst en foto's: Skantrae).

Neem contact op!

Eilandopstelling Achterzijde merkfabrikant Skantrae