Naar inhoud
blog

Nieuw: Virupa Wayfinding zuil úw digitale receptie: eenvoudig in gebruik en met een strakke uitstraling

Door: info@virupa.nl
Wayfinding Zuil1

Virupa heeft in samenwerking met Notice Branded Media een nieuw product ontwikkeld: de Wayfinding zuil. Een digitale receptie die bezoekers helpt om de juiste route te vinden. De Wayfinding zuil dient als ondersteuning of vervanging van de receptie en is een extra service voor uw bezoekers. Zo kan de Wayfinding zuil - naast het bieden van heldere bewegwijzering - uw bezoekers bijvoorbeeld verwelkomen en informatie bieden. Ideaal voor locaties zonder receptie, in bedrijfsverzamelgebouwen, winkelcentra, zorginstellingen of ziekenhuizen.

Wayfinding Zuil

Eenvoudig en toegankelijk

De Wayfinding zuil van Virupa beschikt over een groot en helder narrowcastingscherm waarop u eenvoudig kunt communiceren. Daarnaast kunnen uw bezoekers het touchscherm gebruiken om zichzelf aan te melden. Kortom, de Wayfinding zuil van Virupa beschikt over een eenvoudig en toegankelijk systeem en een strakke uitstraling!


Inclusief handige QR Code

Uw bezoekers hoeven zich nooit meer zorgen te maken over het vinden van de weg in uw pand. Naast dat de route op het grote narrowcastingscherm wordt weergegeven, kunnen uw bezoekers namelijk ook een QR code scannen op hun mobiel. Op deze manier hebben uw bezoekers de route die ze nodig hebben altijd binnen handbereik.

Wayfinding Zuil1

Het Virupa team staat graag voor je klaar als het gaat om het implementeren van deze gloednieuwe Wayfinding zuil in jouw pand. Ben je na het lezen van dit blog geïnteresseerd geraakt in onze Wayfinding zuil of heb je hier nog vragen over? Bel 0543-494400 of mail info@virupa.nl.

Bekijk hier hoe onze Wayfinding zuil werkt