Naar inhoud
nieuws

Nieuwe rode formule Vomar. Virupa bouwt Vomar winkels om naar rode formule

Door: Jan Nales
Haakse lichtbak warenhuis Vomar

Aanscherping winkelformule Vomar.

Virupa ondersteunt Vomar bij het omturnen van haar formule naar de nieuwe ''rode'' formule. Inmiddels zijn 22 van de 65 vestigingen van deze regionale supermarktformule uit Noord-Holland omgebouwd naar de prijsagressieve rode formule. Virupa verzorgt voor Vomar de productie van alle in- en outstore items inclusief alle lichtreclames en draagt ook zorg voor een snelle en vakkundige installatie en montage ter plekke.

De meest recente winkels die zijn omgebouwd zijn de Vomar-vestigingen in Volendam, Hoorn, Venhuizen en Heiloo. Met name die laatste winkel, met een vrij verkoop oppervlak (vvo) van 2600 vierkante meter, heeft volgens directeur Aart van Haren van Vomar, een behoorlijke gedaanteverwisseling ondergaan, omdat Vomar de ombouw naar Rood ook heeft benut voor het uitbreiden van het assortiment.

Meer vlees, meer brood, beter gebak.

In de vestiging in Heiloo heeft Vomar een groter assortiment brood, een groter assortiment vlees, diepvries en speciaalbier in de winkel gebracht. Daarnaast heeft de supermarktketen voor deze vestiging gekozen voor gebak van de lokale bakker HC de Boer.

Uitrol winkelombouw 65 winkels.

Vomar startte de ombouw naar de rode formule vorig jaar april in Julianadorp. De prijsagressievere variant van de formule is volgens Van Haren dermate succesvol dat is besloten dat alle 65 vestigingen van Vomar worden omgebouwd. Tot de 22 winkels die al zijn getransformeerd behoren alle winkels in Amsterdam en Almere. Eind 2016 moeten er 40 Vomar-winkels zijn omgebouwd naar ‘Rood’.

Kennismaken met Virupa Retailsign?

Schappresentatie_schapbanieren_Vomar