Naar inhoud
nieuws

Virupa investeert in toekomst. Nieuwe Multicam Portaalfreesmachine

Door: Jan Nales
CNC_freesmachine

Nieuwe portaal frees machine.

In huis productie blijft een belangrijk onderdeel van de strategie van Virupa. Alleen dan blijven we onze kennis ontwikkelen op het gebied van materialen en productieprocessen om daarmee onze klanten van de beste oplossingen te voorzien.

Onze nieuwste aanwinst is een tweede portaalfreesmachine van het merk Multicam. Een freesmachine met een freesbereik van 4,26 bij 2,13 meter en daarmee uitermate geschikt voor het bewerken van grote plaatmaterialen.

Frezen in contour.

De nieuwe Multicam is uitgerust met een snelwisselsysteem voor 9 verschillende gereedschappen waardoor de machine snel omgesteld kan worden voor nieuwe bewerkingen of het bewerken van andere materialen. Daarnaast beschikt de machine over een camera-optie zodat contouren in combinatie met referentiepunten heel nauwkeurig kunnen worden gefreesd. Door de hoogtesensor kan het contour van de oppervlakte zeer nauwkeurig worden gevolgd waardoor ook in diepte zeer nauwkeurig gefreesd kan worden.

Multifunctioneel.

De machine is in staat om een groot pallet aan materialen te bewerken zoals kunststoffen, aluminium sandwich panelen en hout. Bijkomend voordeel is dat door het hoge toerental van de spindel acrylaat kunststoffen glashelder kunnen worden afgewerkt.

Kennismaken met Virupa Retailsign?


CNC_freesmachine