Naar inhoud
nieuws

Pick Up Point voor Vomar. Virupa Digital ontwikkelt Pick Up Point voor Vomar

Door: Jan Nales
Infozuil_digitaal_Virupa_Digital_Pick_Up_Point_Vomar

Digitale Pick Up Point zuil voor Vomar.

Als onderdeel van de nieuwe online strategie van Vomar is in juni 2016 het eerste Vomar Pick Up Point in gebruik genomen in de vestiging van Vomar aan het Gulden Winckel Plantsoen in Amsterdam. Vomar Voordeelmarkt heeft Virupa Digital gevraagd een impactvolle Pick Up Point te ontwerpen en te produceren voor implementatie.

Nieuwe online strategie Vomar Voordeelmarkt.

Vomar Voordeelmarkt garandeert als eerste supermarktketen in Amsterdam dat zij bestellingen in haar webwinkel nog dezelfde dag bezorgt. In de webwinkel van Vomar Voordeelmarkt zijn alle artikelen opgenomen die ook in de reguliere winkels met de nieuwe formule Vomar (Rood) te verkrijgen zijn en de keten hanteert ook voor de online boodschappen een laagste-prijs-garantie, met de slogan: ‘De laagste prijs, vandaag thuisbezorgd’. Vomar is daarmee eerste discounter die inzet op volwaardige e-commerce.

Vomar Pick Up Points.

Als onderdeel van haar online strategie kunnen consumenten niet alleen de boodschappen thuis laten bezorgen, maar biedt Vomar consumenten ook de mogelijkheid deze op te halen in de supermarkt bij een Vomar Pick Up Point. De eerste test hiervoor is gestart bij de Vomar aan het Gulden Winckel Plantsoen in Amsterdam. Een verdere uitrol van pick-up-points heeft later plaats gevonden in 2016.

One-stop-shop: ontwikkeling, engineering en productie van de Pick Up Point zuilen.

Vomar heeft Virupa Digital gevraagd om in zeer korte tijd een Pick Up Point zuil voor Vomar te ontwerpen en te ontwikkelen. In zeer korte tijd zijn door het ontwerp- en engineeringsteam een aantal Pick Up Point zuilen opties ontwikkeld die niet alleen voor een impactvolle presentatie op de winkelvloer zouden zorgdragen, maar tevens aan alle functionele vereisten voldoen met betrekking tot de in te bouwen hardware, het wegwerken van de nodige bekabeling en praktische aspecten als servicability en dergelijke. Na keuze van het finale ontwerp door Vomar is binnen zeer korte tijd de nieuwe Pick Up Point zuil geproduceerd en door Virupa voorzien van contour geplotte stickers met daarop de shopperinformatie en formule branding van Vomar.

Kennismaken met Virupa Digital?

Infozuil_digitaal_Virupa_Digital_Pick_Up_Point_Vomar_01