Onderhoud en beheer

Onderhoud en beheer: signing, een blijvend visitekaartje van uw bedrijf

Is het u ook wel eens opgevallen? Lichtbakken die het niet doen of staan te knipperen, de naam van een bedrijf waarvan één van de doosletters het niet meer doet of bewegwijzeringselementen die in de avond onleesbaar zijn geworden. Een bron van irritatie. Of het nu uw buitenreclame is, de bewegwijzeringselementen voor uw kantoorpand of de verlichte doosletters aan de gevel van uw bedrijf, het zijn DE elementen die een eerste indruk afgeven over uw organisatie aan uw shoppers, klanten, medewerkers, relaties of andere stakeholders. U heeft ooit besloten om te investeren in uitstraling, in signing van uw organisatie, het is ook zaak om al in een vroeg stadium na te denken over onderhoud en beheer om die goede eerste indruk ook na verloop van tijd te kunnen waarborgen.

Naast het al in de ontwikkelfase samen met u nadenken over duurzaamheid van de diverse sign-items, biedt Virupa u ook verschillende service contracten aan. Afhankelijk van uw wensen, de sign-items die onderdeel uitmaken van het service contract en het service niveau dat u wenst kent Virupa drie hoofdcontractsvormen die klantspecifiek met u verder ingevuld kunnen worden:

1. Servicecontract Basis

Bij deze contactsvorm worden de door uw gedefinieerde sign-items (veelal dak- en gevelsigning) periodiek door de installatie en service monteurs van Virupa nagekeken. Afhankelijk van uw wensen en de items wordt de controle frequentie bepaald. Uw dak- en/of gevelsigning wordt volledig nagekeken. De bevestiging van de lichtbakken, doos/gevelletters, gevelborden of andere items, de electrische installatie, de verlichtingselementen. Indien noodzakelijk worden onderdelen vervangen. Samen met u maken we afspraken over vaste servicekosten per locatie, welke zaken wel of niet worden meegenomen in het servicecontract en over hulp bij service en storingen.

2. Servicecontract Plus

Indien u met ons een servicecontract plus afsluit nemen we niet alleen de elementen in ogenschouw zoals beschreven bij het servicecontract basis, maar dragen de installatie- en montage monteurs van Virupa eveneens zorg voor het reinigen van uw dak- en/of gevelsigning elementen. Door weersinvloeden en bv. vogelpoep raken uw buitensign-items langzaam vervuild en in dit contract zorgen we ervoor dat niet alleen eventuele storingen (al dan niet preventief) verholpen worden, danwel reparaties gedaan, maar zorgen we er ook voor dat uw buitenreclame items er weer tiptop bijstaan.

3. Servicecontract Compleet

Dit is de meest uitgebreide servicecontractsvorm die we bieden. Periodiek worden uw gevel- en/of daksign-items volledig nagekeken, aan de binnen- en buitenzijde volledig gereinigd en geinspecteerd. In tegenstelling tot de bovenstaande contractsvormen zijn hier de kosten van onderdelen die (al dan niet preventief) vervangen dienen te worden inbegrepen. Hier gaat het bijvoorbeeld om verlichtingselementen als TL, LED, starters en transormators, bekabeling en kleinmateriaal. Daarnaast bied deze contractsvorm u voorrang in geval van storingen of het verhelpen van schades.

Is uw interesse gewekt? Neem contact op met één van onze experts om u te laten adviseren over de mogelijkheden en het servicecontract dat het beste bij u past.