Onze filosofie

Waarom kiest u voor Virupa Visual Solutions?

Onze focus: uw consumenten, shopper of klant

Om te komen tot de juiste oplossingen, moeten we het vergrootglas leggen op uw consumenten of klanten. Hoe ziet de ‘path to purchase’ eruit voor uw consumenten, uw shoppers? Wat houdt hem of haar op dit moment tegen om het gewenste gedrag te vertonen? Hoe kunnen we op een relevante manier zijn of haar aandacht trekken? Allemaal relevante vragen die eerst beantwoord moeten worden alvorens concreet naar oplossingen te gaan.

Strak project management van A tot Z

Bij Virupa zijn we gewend complexe projecten te runnen. Weinig standaardoplossingen, veel verschillende items en veel partijen die meepraten. Onze account- en projectmanagers begeleiden het traject van begin tot eind. Van idee tot realisatie op locatie. Onze projectleiders zijn getraind om projecten gestructureerd aan te pakken. Gewend om te werken met heldere projectplanningen en verantwoordelijkheden ondersteund middels de juiste software toepassingen. Dit zorgt voor strak projectmanagement, heldere verantwoordelijkheden en één partij die u mag afrekenen op resultaat.

Alles in-huis en onder één dak

Graag willen we ons onderscheiden door onze klanten totaal te kunnen 'ontzorgen'. Eén aanspreekpunt voor alle sign-gerelateerde zaken, van begin tot eind. Intelligente sign-oplossingen komen tot stand door slim te combineren. Dit is dan ook de reden dat we praktisch alle productie-disciplines onder één dak hebben. Of het nu gaat om digitaal printen, zeefdruk, hout- en metaalbewerking, het thermisch vervormen en bewerken van kunststoffen, alles onder één dak.

Masters in materials

In de loop der jaren is veel kennis en ervaring opgebouwd met betrekking tot materialen, materiaalgebruik en toepassingen. Of het nu gaat om lichtreclames, materialen voor doeken, profielsystemen, LED en andere lichttoepassingen, diverse plaatmaterialen of raamfolies, Virupa heeft alle relevante kennis in huis. Als één van de grootste signbedrijven in Nederland, werken onze toeleveranciers graag met ons samen en hebben we toegang tot de laatste innovaties op signgebied.

De klant is koning

Wij begrijpen als geen ander dat we het verschil kunnen maken door u als klant maximaal te bedienen en van de juiste service te voorzien. Dat is dan ook de reden dat we ons bedrijf volledig hebben ingericht middels klantenteams die volgens de QRM (Quick Response Manufacturing) filosofie werken. In ieder klantenteam zijn alle disciplines vertegenwoordigd wat resulteert in het samen opbouwen van klantexpertise. De elementen waarop het succes van een klantenteam wordt afgemeten zijn: aantoonbare kwaliteitsverbetering, doorlooptijdverkorting en een hogere klanttevredenheid.

Wat zijn onze uitgangspunten?

Het groeien van uw resultaten is ons doel

Alles draait om effectiviteit en resultaat. We werken van het eind terug naar het begin. Van het behalen van resultaten op de winkelvloer, tevreden gasten in uw bedrijf of een heldere corporate identity, terug naar productie, technisch ontwerp en creatie. Dat bepaalt ons gezamenlijke succes.

Creatie maakt het verschil

Het vertalen van uw probleemstelling of uw briefing naar een impactvolle en relevante visuele communicatie is ‘where the magic happens’. Creatief in ontwerp, in materiaalgebruik en in assemblage en montage. Dit is waar we het verschil willen maken.

 

Vakmanschap is meesterschap

Het succesvol bedenken, ontwikkelen, maken en monteren van sign-oplossingen is een vak apart. Dat is waarom we ook na 22 jaar nog steeds investeren in onze mensen. In de loop der jaren hebben we veel ervaring en kennis opgedaan met grote nationale en internationale klanten en ingewikkelde uitdagende projecten. We doen veel aan cross-training binnen ons bedrijf. Ook investeren we veel in kennis met betrekking tot de nieuwste materialen en processen maar ook in vakgebieden als shoppermarketing, wayfinding en corporate identity development.

Teamwork

Succes creëren is teamwork. Korte lijnen en afspraken nakomen met u als klant, maar ook de juiste mensen op de juiste projecten. Dat is onder andere waarom u bij Virupa uw eigen klantenteam krijgt. Professioneel in project management, verstand van zaken, korte lijnen en bekend met uw specifieke wensen als klant. Mensenwerk.

Executie is key

Alle voorbereiding is belangrijk, maar het is uiteindelijk op de vloer waar het echt moet gebeuren en alles samenkomt. Top executie is dus essentieel. Dat is onder andere waarom we geïnvesteerd hebben in een eigen installatie- en montageteam. Vakmensen die gewend zijn te werken in omgevingen waar de boel gewoon doordraait en die voorzien zijn van de beste gereedschappen en hulpmiddelen. Het is (tenslotte) de vloer waar de echte resultaten worden gehaald.