Het laatste nieuws

Virupa en FC Utrecht slaan de handen ineen

Virupa en FC Utrecht slaan de handen ineen

Virupa Groep tekent sponsorovereenkomst bij FC Utrecht

Sinds januari al zichtbaar in stadion Galgenwaard, maar vanaf komend seizoen ook als partner verbonden aan FC Utrecht. Vanmiddag heeft de Virupa Groep een sponsorovereenkomst getekend met FC Utrecht. Mede-eigenaar Jan Nales en Commercieel Directeur van FC Utrecht, Martijn Standaart, beklonken de nieuwe samenwerking.

De Virupa Groep heeft afgelopen seizoen de bewegwijzering in het stadion een totale make-over gegeven. Bezoekers van de thuisbasis van FC Utrecht kunnen hierdoor moeiteloos en snel de juiste weg vinden middels nieuwe digitale schermen en analoge bebording. De sponsorovereenkomst bevat diverse business seats, zichtbaarheid in het stadion en treed VIRUPA toe tot de businessclub van FC Utrecht.

De nieuwe overeenkomst stemt Jan Nales tevreden: “FC Utrecht is gelegen in het hart van Nederland, een goede uitvalsbasis voor onze contacten. Er wordt hard gewerkt binnen de club, met een nuchtere visie op de toekomst. Daarnaast is mooi om te zien dat er een professionaliseringsslag gemaakt is. Deze elementen, alsmede het groeiende zakelijk netwerk, spreken ons bedrijf aan.”
 
Martijn Standaart sluit zich aan bij Jan Nales: “Wij zijn blij dat een sterk groeiend en professioneel bedrijf als VIRUPA dat werkt voor vele mooie, grote klanten kiest voor FC Utrecht.
De nieuwe bewegwijzering is succesvol gebleken, daar gaan we met de nieuwe overeenkomst wederom voor!”

Geschreven door:
Jan Nales
Jan Nales
Commercieel Directeur Virupa Groep
T: +31-543-494400
E: jan.nales@virupa.nl
Terug naar het overzicht