In- en outdoor sign-oplossingen

Signing op maat

Of het nu om in- en outstore shoppersigning gaat, huisstijlimplementatie of bewegwijzering, de specifieke invulling op de verschillende ‘touchpoints’ is iedere keer weer anders. Toegespitst op uw specifieke situatie, uw (formule) huisstijl, uw specifieke pakket van eisen en uw budget.

‘Touchpoints’ als startpunt

Als wij het over signoplossingen hebben, is ons startpunt altijd ‘de consument’ van deze signing. Dit is de reden dat, voordat we met concrete product-oplossingen komen, we eerst goed kijken naar de  zogenaamde ‘touchpoints’. 'Touchpoints' zijn die plekken op uw locatie waar de ‘consument’ geconfronteerd wordt met signing. Dit geldt voor projecten zowel op het gebied van in- en outstore shoppersigning, huisstijlimplementatie als voor bewegwijzeringsprojecten. Het is aan te bevelen om pas als de relevante 'touchpoints' helder zijn geïdentificeerd en gedefinieerd, de vervolgstap te nemen naar de concrete technische productoplossingen.

De primaire ‘touchpoints’ waarmee we werken zijn:

Deze primaire 'touchpoints'' kunnen Ieder weer onderverdeeld worden in secundaire ‘touchpoints’ met specifieke materiaal- en productoplossingen. Van gevelsigning tot raamsigning, van wandsigning tot schapsigning, display productpresentaties en digitale signing.

Full service partner in signing

Met meer dan 22 jaar ervaring in signing helpen de experts van Virupa Visual Solutions u graag met het samenstellen van uw specifieke pakket signing. Binnen de context van uw shoppers, bezoekers of medewerkers weten zij alles op het gebied van materialen en materiaaltoepassingen, zijn creatief in uitwerking en het maken van combinaties en denken na over duurzaamheid en slimme montage en installatie. Graag denken we ook met u mee over onderhoud en beheer en nemen samen met u de verantwoordelijkheid om ook naar de toekomst toe u in- en outdoor signing ten alle tijde up-to-date en ‘in good shape’ te houden.

Meer informatie?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht