Plafondsigning: zicht op afstand

Plafondsigning

Plafondsigning: de mogelijkheden

Eénmaal binnen uw locatie, is het plafond van uw winkel, kantoor of bedrijfsruimte een uitstekende communicatiedrager om uw shoppers of bezoekers snel naar de juiste locatie te navigeren. Dit kan in de winkel door shoppers snel naar de verschillende productcategorieën te gidsen, door sfeerbeleving te creëren boven een bepaalde productcategorie of actiematige informatie te verstrekken. In het geval van bewegwijzering biedt plafondsigning u de mogelijkheid om uw bezoekers makkelijk en snel naar de juiste locatie in het pand te navigeren. HIeronder een weergave en opsomming van een aantal mogelijkheden.

  • 3 binnen signing - Full colour geprint aluminium sandwich paneel Full colour geprint aluminiumsandwichpaneel
  • Plafond signing 1 - Plafondbord voorzien van gefreese 3 D metal-look letters Plafondbord voorzien van gefreesde 3D metal-look letters
  • Plafond signing 2 - Plafondbord full colour print in aluminium frame Plafondbord full colour print in aluminium frame
  • Plafond signing 4 - Kunststof driehoeksbord met wisselsysteem Kunststof driehoeksbord met wisselsysteem
  • Plafond signing 5 - plafondbord fullcolour print in metalen frame Plafondbord fullcolour print in metalen frame

Verschijningsvormen en uitvoeringen

Plafondsigning wordt meestal uitgevoerd in de vorm van panelen of banners, al dan niet in een frame, bevestigd aan het plafond. Panelen en banners kunnen direct geprint worden met alle mogelijke full colour afbeelding, teksten of logo’s danwel voorzien worden van plakletters (stickers) of freesletters.

De keuze voor materialen is groot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen als aluminiumsandwichpaneel – wit of bijvoorbeeld met een RVS look -, kunststofschuimplaten of reboard (verstevigd karton).

Voor wat betreft bevestigingsframes kunnen deze uitgevoerd worden in modulaire aluminium frames in diverse kleuren al dan niet met verlichting, of direct aan het plafond bevestigd worden. In geval van sfeerbeleving is het mogelijk met doek te werken al dan niet verlicht en frames te ontwikkelen in verschillende 3D vormen zoals bijvoorbeeld kubussen, rechthoeken of cirkels.

De experts van Virupa Visual Solutions helpen u graag in het gehele traject van ontwerp, prototyping, productie, installatie en montage en onderhoud en beheer.

Terug naar het overzicht

Meer informatie?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht