Terreinsigning: communicatie langs velden en wegen

Terreinsigning

Terreinsigning: de mogelijkheden

Om een krachtige en herkenbare uitstraling te hebben als bedrijf of winkelformule is het van belang dat de sign-elementen op uw buitenterrein goed aansluiten bij uw (formule)huisstijl. Een nauwkeurige en subtiele afstemming van de exacte plaatsingslocatie op uw terrein, de vorm en uitvoering, materiaal en stijl maken het verschil. Daarnaast is het belangrijk dat uw bezoeker makkelijk zijn of haar weg vindt en snel van bijvoorbeeld parkeerplaats richting de ingang van uw vestiging genavigeerd wordt. Kortom, uw bezoeker moet goed zijn weg kunnen vinden en meteen  het gevoel hebben ‘op vertrouwd en bekend terrein’ te zijn. Hieronder een weergave en opsomming van de mogelijkheden.
 

  • 5 buiten signing - terrein signing Beletterd bord in aluminium frame
  • Terrein signing 1 - (informatie of reclame) bord Parkeerbord op aluminium paal
  • Terrein signing 3 - (informatie of reclame) spandoekframe Mesh doek met elastieken
  • Terrein signing 4 - vlaggen en banieren Rechte banieren aan mast
  • Terrein signing 5 - (informatier of reclame) zuil Bewegwijzeringszuil
  • Terrein signing 6 - (informatie of reclame) zuil RVS parkeerzuiltje

Terreinsigning is er in diverse verschijningsvormen zoals:

Borden

Een bord kan op tal van buitenlocaties zijn nut bewijzen. Denk aan een sponsorbord langs een sportveld, een tijdelijk bord voor de aankondiging van een evenement of een vast bord op uw bedrijfsterrein met de aanduiding van uw bedrijfsnaam, openingstijden of een opsomming van uw producten en/of diensten. Daarnaast kan een bord een belangrijke functie vervullen in de bewegwijzering van uw locatie. Borden zijn verkrijgbaar in diverse materialen, bedrukt of beletterd, in diverse afmetingen en al dan niet in een strak frame. Virupa verzorgt de vormgeving, de productie én de plaatsing voor u.

Vlaggen en banieren

Vlaggen en banieren zijn een kosteneffectieve manier om op een sympathieke manier indruk te maken op uw bezoekers en ze zich meteen welkom te laten voelen bij uw locatie. Vlaggen en banieren zijn er in een groot aantal diverse uitvoeringen en verschillende kwaliteitsniveau's: van beachvlaggen, gevelvlaggen, logovlaggen tot complete muur- of straatbanners. Verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en materialen. Wij geven uw wensen vorm waarna we zorgdragen voor het printen op de drager van uw voorkeur. Ook voor het ‘hijsen van de vlag’ oftewel het leveren en plaatsen van de mast van uw voorkeur, kunt u bij Virupa terecht.

Spandoeken in frame

Voor terreinsigning-toepassingen worden doeken vaak gecombineerd met een frame waaraan het doek middels elastieken wordt bevestigd. Het meest toegepaste doek is bisonyl zeildoek dat gekenmerkt wordt door z’n sterkte en doordat het éénvoudig te onderhouden is. Indien toegepast in een ‘open veld’ zijn er doekmaterialen verkrijgbaar met gaatjes (mesh doek) zodat de wind er makkelijk doorheen kan wat de uitstaling en duurzaamheid van het doek aanzienlijk vergroot. Het grote voordeel van doeken is dat er nauwelijks beperkingen zijn in formaat. Virupa beschikt in-huis over een aantal moderne digitale roll-to-roll printers waardoor het mogelijk is ieder door u gewenste full colour afbeelding snel en kwalitatief hoogwaardig te printen op diverse doekmaterialen.

Informatie/reclame/bewegwijzeringszuilen

Een goede manier om de herkenbaarheid en vindbaarheid van uw locatie te vergroten is het neerzetten van een opvallende zuil. Afhankelijk van uw wensen kunnen we deze zuil in diverse materialen uitvoeren zoals bijvoorbeeld metaal (incl. RVS), kunststof, hout of een combinatie van deze materialen. De zuilen kunnen al dan niet van licht worden voorzien. In samenspraak met u kan onze ontwerpafdeling een passende zuil ontwerpen die we vervolgens in-huis kunnen produceren en bij u op uw terrein plaatsen met ons eigen montage & installatieteam.

Bovenstaande is slechts een fractie van de mogelijkheden. De experts van Virupa Visual Solutions helpen u graag om de juiste keuze’s te maken passend bij uw toepassing. Wij begeleiden u in het gehele traject van ontwerp, productie, evenals het plaatsen van de terreinsigning-items.

Stoepborden of wissellijsten

Door gebruik te maken van opvallende stoepborden, loodst u uw shoppers voortaan nog makkelijker naar binnen. De keuze aan stoepborden en wissellijsten is groot. Wilt u een stoepbord met een vaste voet of een flexibele voet? Een metalen, houten of aluminium frame? De mogelijkheden zijn divers. Aluminium wissellijsten kunnen wij leveren in diverse kleuren en maten, maar ook gespoten in een door u gewenste RAL-kleur. De lijsten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, al dan niet uitgevoerd met een diefstalpreventief profiel. Voor de posters voor de stoepborden en/of wissellijsten kunt u ook bij Virupa terecht.

 

Terug naar het overzicht

Meer informatie?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht