Meer potentieel uit uw digitale communicatie

Digitale communicatie

Haalt u het maximaal potentieel uit uw digitale communicatie?

De manier waarop consumenten shoppen is sterk aan verandering onderhevig, concurrentiedruk in retail neemt toe en technologische (digitale) ontwikkelingen gaan razend snel. Dit noopt zowel retailers als (merk)fabrikanten hun businessmodellen kritisch te bezien en op zoek te gaan naar nieuwe winkelbeleving en een strakke focus op omnichannel. Ervaar meer potentieel uit digitale winkelcommunicatie met Virupa Digital Solutions.

Creëer een unieke winkelbeleving

Integreer digitale communicatie in uw winkelconcept

Samenwerken met Virupa betekent samenwerken in een One-Stop-Shop model. Eén aanspreekpunt die borgt dat software, hardware en (winkel)presentatie naadloos op elkaar aansluiten. Oplossingen waarbij shoppers en additionele winkeltransacties het uitgangspunt zijn en ook een perfecte executie op de winkelvloer geborgd is.

Winkelbeleving

Inleven in de verwachtingen die uw shopper heeft van uw type winkel, dat is waar winkelbeleving om draait. De shopper wil verrast worden en in de voor haar juiste sfeer winkelen.” Beeld en geluid zegt daarbij meer dan duizend woorden’ Met digital signage communiceer je op een dynamische én effectieve manier met de shopper en is de beleving “real-time” aanpasbaar.

Omnichannel

Breng offline en online winkelen samen. Met behulp van digitale shop solutions kunnen shoppers zelf hun productselecties maken, ook voor producten die niet fysiek op de winkelvloer aanwezig zijn. De perfecte oplossing op de winkelvloer als u uw shoppers ook uw 'longtail' wilt aanbieden en wachttijden wilt verkorten.

 

Bedrijfscommunicatie

Digitale bedrijfscommunicatie als onderdeel van bewegwijzering, public transport zoals treinstations of vliegvelden, musea, voetbalstadions, hotels danwel in een outdoor omgeving ten behoeve van marketing of advertentiedoeleinden.

Virupa denkt met u mee

Meer omzet per vierkante meter met Digital POS
Integreer digitale communicatie met Digital Signage en Kiosk

Virupa denkt graag mee over uw digitale communicatie strategie. Van een optimalisatie van uw digitale winkelomgeving tot en met een integratie van uw omnichannelbeleid. Na een duidelijke inventarisatie van de customer journey gaan wij samen met u voor de beste digitale oplossing. Graag nodigen we u uit in onze showroom voor een live demonstratie van de diverse toepassingen en digitale winkelpresentaties.

Terug naar het overzicht

Meer informatie?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht