Naar inhoud

Achmea

Verlichte doosletters verzekeringsmaatschappij Achmea

House of brands.

Achmea is één van de belangrijke financiële dienstverleners op de Nederlandse markt en verzekert ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. Voor de diverse proposities in de markt heeft Achmea specifieke merken met een eigen expertise en uitstraling. Merken van Achmea zijn bijvoorbeeld Centraal Beheer, Interpolis, FBTO, Avéro, inshared, Woonfonds, Syntrus en Zilveren Kruis.

Focus op 5 kantoren in Nederland.

Achmea heeft ervoor gekozen om in 2020 haar werkzaamheden te concentreren op 5 kantoren in Nederland: Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Tilburg en Zeist. Virupa verzorgt al sinds 2011 voor alle kantoren van Achmea in Nederland de in- en outdoor bewegwijzering op kantoor evenals de aankleding van de diverse kantoren.

Gevelreclame doosletters verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer
Bewegwijzering deuren gang verzekeraar AchmeaMakkelijk navigeren van A naar B.

Bewegwijzering is een vak apart. Samen met de verantwoordelijken bij Achmea hebben de experts van Virupa voor de verschillende locaties bewegwijzeringsplannen gemaakt om ervoor te zorgen dat zowel medewerkers als bezoekers zich snel thuis voelen en éénvoudig de weg weten te vinden binnen de grote kantoorlocaties. Dit vanaf de openbare weg tot de 'kleinste kamertjes' binnen de locaties.

Meer weten over wayfinding?

Passende uitvoering en uitstraling.

Naast de logistiek kant van wayfinding is specifiek aandacht besteed aan vorm en uitvoering. Passend bij de locaties en de gewenste corporate uitstraling is telkens door Virupa bekeken hoe bewegwijzeringselementen uit te voeren. Materiaalkeuze, manier van bevestigen, vormgeving evenals de creatieve invulling daarvan varieert telkens van locatie tot locatie passend bij de specifieke situatie. Zie in onderstaande foto-overzicht een selectie van de diverse uitvoeringen.

Meer referenties zien?

Neem contact op!

Wayfinding binnen verzekeraar Achmea

Ontwikkeling, realisatie en onderhoud van de complete bewegwijzering van de Achmea kantoren in Nederland.