Naar inhoud

Centraal Beheer

Gevelreclame doosletters verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer

Even Apeldoorn bellen.

Centraal Beheer is een grote financiële dienstverlener in Nederland en al meer dan 100 jaar actief in Nederland. Sinds 1995 is Centraal Beheer onderdeel van Achmea. Centraal Beheer houdt kantoor in Apeldoorn en is vooral bekend geworden van de ‘Even Apeldoorn bellen’ campagne.

Corporate en brand identity.

Centraal Beheer/Achmea heeft een sterke en eigen merkidentiteit met afgeleide brand values. Dit zowel in vorm en stijl als ook inhoudelijke met betrekking tot zaken als bijvoorbeeld samenwerken met elkaar, communicatie en de focus op klanten. Virupa is voor Centraal Beheer/Achmea dé partner om deze bedrijfsidentiteitselementen visueel tot leven te laten komen in het kantoor van Centraal Beheer in Apeldoorn.

Identity Book verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer
Dynamisch vergaderen binnensigning verzekeraar Centraal Beheer

Een vitale werkplek.

Centraal Beheer/Achmea vindt het erg belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen op hun werkplek, effectief kunnen werken en vooral ook goed kunnen samenwerken. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan het welzijn van de Centraal Beheer/Achmea medewerkers. Dit komt tot uiting in thema's als bijvoorbeeld Gezond Werken en Dynamisch Werken.

Van uitwerking tot realisatie.

Virupa helpt Centraal Beheer/Achmea om deze thematieken concreet in te vullen en tot leven te laten komen op de werkvloer. Daarbij verzorgen de experts van Virupa het gehele traject van uitwerking, productie evenals de montage en installatie. Van gevelreclame op maat tot bewegwijzering op kantoor. Zie onder in het foto-overzicht een selectie van de gedane projecten.

Meer referenties zien?

Neem contact op!

Neerzetten en onderhouden van een consistente en herkenbare corporate identiteit voor Centraal Beheer in Nederland.