Naar inhoud

Decorette - Euretco

Gevelletters woonwinkel Decorette
Instore presentatie woonwinkel Decorette

Realisatie Decorette experience center Woonindustrie Nieuwegein.

Decorette heeft een vestiging geopend in interieurcentrum De Woonindustrie in Nieuwegein. Het is het eerste experience center van het woonconcept van Euretco.

Decorette toont in Nieuwegein al zijn innovatieve en technisch geavanceerde mogelijkheden. Ondernemers van Decorette kunnen de ruimte gebruiken om consumenten te adviseren. “Deze showroom moet de consument verrassen, overspoelen met mogelijkheden en vooral inspireren”, aldus formulemanager Angela van Dongen.

Het experience center is opgedeeld in negen zones, waarin verschillende moodboards en kleurthema’s zijn uitgewerkt. De vestiging geldt als ‘een inspiratieruimte buiten de geijkte lokale winkels’.

Decorette beschikt over 47 winkels in Nederland. Ook is het decoratieve label te vinden binnen vestigingen van zusterformule Hubo.

Virupa als One-Stop-Shop voor Decorette van meubilair tot instore presentatie.

Al in de ontwerpfase heeft Decorette Virupa betrokken bij het ontwikkeltraject. De engineers van Virupa hebben voor Decorette de vertaalslag gemaakt van creatief ontwerp naar technische tekeningen.

Vervolgens zijn de diverse metalen frames en inhang-accessoires evenals de instore materialen als de full colour doeken, digitale geprinte panelen en borden evenals de acrylaat freesletters voor op de gevel bij Virupa in-huis geproduceerd.

Het Virupa montage & installatieteam heeft vervolgens binnen enkele dagen de gehele showroom vakkundig ingericht en gemonteerd. Alles in één hand en van A tot Z geregeld.

Meer referenties zien?

Of neem contact op!


Binnensigning winkelpresentatie woonwinkel Decorette

Realisatie winkelpresentatie en aankleding Decorette experience center Woonindustrie Nieuwegein.