Naar inhoud

Hema NL en international

Gevelreclame warenhuis Hema

Binnen- en buitenreclame Hema Nederland en internationaal.

Virupa Retailsign verzorgt voor Hema in Nederland en voor haar nieuwe vestigingen in het buitenland (o.a. Frankrijk, Duitsland, Spanje, UK) de complete binnen- en buitenreclame evenals de aankleding van de winkels.

Ontwikkeling unieke Hema lichtreclames.

In nauwe samenwerking met Hema heeft Virupa Retailsign een range unieke Hema LED verlichte lichtbakken ontwikkeld en geproduceerd. Dit op basis van in detail vastgelegde winkelformule identiteitsvereisten in kleur- en logo-gebruik evenals materialisatie. Na technische ontwerp zijn compleet uit kunststof vervaardigde prototypes gebouwd die uitvoering getest en beoordeeld zijn alvorens tot serieproductie is over gegaan.

Virupa Retailsign verzorgt de complete gevelaankleding van de Hema winkels middels gevelverlichting in de vorm van LED verlichte lichtbakken en doosletters en full colour geprinte raamstickers met sfeerbeelden.

Kunststof lichtbakken LED lichtreclame warenhuis Hema
Wandsigning plakletters warenhuis Hema

Instore signing.

Voor wat betreft de binnenzijde van de Hema winkels is Virupa Retailsign verantwoordelijk voor de aankleding en de sfeerelementen in de Hema restaurants middels wandbestickeringen en bebording. Ook verzorgt Virupa de navigatie en categorie aanduidingen in de winkel middels peesdoeken in textielframes, full colour afbeeldingen op de wanden en koven (geprinte en contourgesneden folies) en geplotte folieteksten achter de kassa-units met de merkbelofte van Hema.

In Nederland verzorgt het eigen Virupa installatie & montage team de montage van de diverse sign-items zelf. Voor de buitenlandse Hema vestigingen geschiedt dit - in overleg met Hema - veelal middels ingehuurde derde partijen.

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!

Consistente winkelformule uitstraling Hema Nederland en internationaal.