Naar inhoud

Jumbo Supermarkten

Naambord buitenreclame supermarkt Jumbo

Binnen- en buitenreclame Jumbo Supermarkten.

Sinds 2015 verzorgt Virupa Retailsign voor Jumbo Supermarkten de binnen- en buitenreclame van de verschillende winkelformats van Jumbo.

Formule identiteit.

Op basis van strakke richtlijnen, een gedisciplineerd planningsproces en een gedetailleerd huisstijlhandboek verzorgt Virupa voor Jumbo projectmanagement, productie evenals de montage & installatie van de diverse in- en outstore reclame items.

Buitenreclame.

Aan de buitenzijde van de Jumbo supermarkten is buitenreclame in de vorm van raamstickers op maat geproduceerd uit full colour geprinte raamfolies, alu-sandwich reclamepanelen voorzien van full colour prints, stoepborden en LED verlichte lichtbakken.

Verlichte doosletters op maat supermarkt Jumbo
Binnenreclame product informatie borden supermarkt Jumbo

Shoppersigning en winkelpresentatie.

Binnen in de winkels de volledige winkelnavigatie middels direct geprinte full colour schuim PVC panelen, banieren, product informatie borden, diverse permanente winkeldisplays, categorie aanduidingen op de koven middels contour gefreesde acrylaat letters en sfeerbeelden in de vorm van textieldoeken en afbeeldingen die middels wall tattoos op de wanden worden aangebracht.

Tevens verzorgd Virupa de belettering van de auto's en aanhangers van de diverse Jumbo ondernemers.

Gedisciplineerd projectmanagement.

Gezien het grote aantal ombouwen per jaar, de extreem korte ombouwtijd en het grote belang dat Jumbo Supermarkten hecht aan een consistente winkelformule-uitstraling, wordt voor Jumbo gewerkt conform zeer strakke richtlijnen en vastgestelde werk- en ombouw procedures.

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze klant Jumbo Supermarkten?

En zou jij graag meer willen weten over de winkelformule, de producten en diensten en de doelstellingen van Jumbo Supermarkten? Of wil jij er graag achter komen waar jouw dichtstbijzijnde Jumbo supermarkt gevestigd is? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Jumbo Supermarkten!

Bezoek de website van Jumbo Supermarkten

Kassa signing supermarkt Jumbo

Impactvolle binnen- en buitenreclame Jumbo Supermarkten.