Naar inhoud

Karwei - Intergamma

Doek bouwmarkt Karwei

Binnenreclame en winkelaankleding Karwei bouwmarkten.

Al vele jaren verzorgt Virupa Retailsign de signing voor de winkelformule Karwei van Intergamma. Karwei heeft in Nederland 136 winkels en heeft zich de afgelopen jaren getransformeerd van een 'traditionele' bouwmarkt naar de winkel voor mooi wonen.

Binnensigning en winkelpresentatie voor Karwei.

Virupa verzorgt voor Karwei de volledige binnenreclame middels onder andere de diverse productie-informatieborden, textielframes met peesdoeken, 3D belettering, bestickering en banieren.

In samenwerking met Intergamma en haar toeleveranciers, worden complete schapdisplaypresentaties ontwikkeld voor de diverse productcategorieën.

Peesdoek bouwmarkt Karwei
Instore signing schapdisplaypresentatie bouwmarkt Karwei

Compleet is dan ook echt compleet: inclusief stalen, geprinte informatie- en sfeerpanelen evenals de folderbakjes die hierop gemonteerd worden.

Productie en assemblage vindt zoveel mogelijk plaats bij Virupa zodat de Virupa installatie- en montage monteurs maar kort nodig hebben om de diverse elementen op de winkelvloer te plaatsen.

Ontwikkeling nieuwe winkelformule.

Naast de 'reguliere' signing en winkelpresentatie heeft Virupa Retailsign in 2017 een mooie bijdrage mogen leveren aan de lancering van de vernieuwde Q-formule met een aantal prachtige pilotwinkels tot gevolg.

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!

Sfeervolle en effectieve winkelaankleding nieuwe Karwei Q-formule.