Naar inhoud

Kruidvat - ASWatson

Vlaggen drogisterij Kruidvat

Binnen- en buitenreclame Kruidvat Nederland en België.

Sinds 2016 verzorgt Virupa Retailsign voor AS-Watson de complete binnen- en buitenreclame voor haar Kruidvat winkels in Nederland en België.

Re-engineering huidige winkelsigning.

Naast een foutloze executie van de ombouw van winkels, vroeg AS-Watson aan Virupa Retailsign om kritisch naar de huidige winkels te kijken en met adviezen te komen hoe de winkels voor wat betreft binnen- en buitensigning slimmer en goedkoper ingericht zouden kunnen worden.

Instore signing eigen merk drogisterij Kruidvat
Buitensigning totaalaanzicht drogisterij Kruidvat

'Slimme' branding in het winkelschap.

In dit kader ontwikkelde Virupa voor Kruidvat onder andere slimme 3D koof-oplossingen voor de aanduidingen van specifieke A-merken zoals Zwitsal, Andrelon en Gilette. Dit met als doel om impact te vergroten maar ook materiaal en montagekosten te besparen. Met de Virupa engineers werden speciale koven ontwikkeld bestaande uit enkelvoudige 'vouwbare' full colour geprinte alu sandwichpanelen die plat te transporteren zijn, een zeer kwalitatieve uitstraling hebben en tevens zeer éénvoudig en snel gemonteerd kunnen worden. Een betere uitstraling dus tegen integraal lagere kosten.

Compleet pakket aan buitensigning.

Voor wat betreft de buitenreclame verzorgt Virupa de productie en montage van de LED verlichte lichtreclames en de raambestickering.

In de winkel zelf wordt de volledige binnenreclame verzorgd middels onder andere houten koofpanelen voorzien van plakletters en full colour geprinte categorie aanduidingen, diverse displaymaterialen in kunststof of metaal, peesdoeken in textielframes, acrylaat panelen voorzien van full colour branding en diverse andere sign-items.

Kwaliteit in print.

Middels strak kleurenmanagement wordt geborgd dat Kruidvat rood ook daadwerkelijk Kruidvat rood is op de geprinte elementen op de verschillende materialen en geprint op verschillende printers.

Voor AS-Watson verzorgt Virupa als one-stop-shop dan ook de volledige binnen- en buitensigning. Startende met advies, naar ontwerp, technische ontwikkeling, prototype bouw, productie tot en met installatie en montage op de vloer.

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!

Koofsigning binnenreclame drogisterij Kruidvat

Nieuwsgierig naar onze klant Kruidvat - ASWatson?

Ben je benieuwd naar de winkelformule, producten, diensten en doelstellingen van Kruidvat - ASWatson? Of wil je graag weten waar de dichtstbijzijnde Kruidvat winkel gevestigd is? Neem dan eens een kijkje op de website van Kruidvat!

Ga naar de website van Kruidvat

Slimme en impactvolle binnen- en buitenreclame Kruidvatwinkels in Nederland en België.