Naar inhoud

Lief Dier - Pets Place

Plafondsigning Lief Dier dierenwinkel Petsplace

Lief Dier shop-in-shop presentatie Pets Place Boerenbond.

De opdracht van Pets Place Boerenbond was om een shop-in-shop concept te ontwikkelen op basis van het reeds bestaande print magazine van Pets Place: Lief Dier.

Lief Dier shop-in-shop op de winkelvloer.

De Virupa ontwerpstudio ontwikkelde in samenwerking met Virupa Display vanaf scratch een range ontwerpen en shop-in-shop presentaties om Lief Dier impactvol te positioneren op de winkelvloer. Om een goede en flexibele artikelpresentatie mogelijk te maken in alle winkelformats, moest deze modulair opgebouwd kunnen worden en aangepast kunnen worden aan verschillende thematieken en seizoenen. Dit vanzelfsprekend passend bij de eigen merkidentiteit en stijlelementen van Lief Dier.

Ontwerp shop-in-shop Lief Dier dierenwinkel PetsPlace
Lief Dier shop in shop dierenwinkel Pets Place

Digitaal printen.

In de uitvoering is gebruik gemaakt van diverse duurzame materialen als hout (MDF), schuim PVC en reboard evenals peesdoeken in aluminium doekframes die digitaal geprint zijn op verschillende digitale printers bij Virupa en vervolgens bewerkt. Makkelijk in elkaar te bouwen op de winkelvloer en aan te passen aan de verschillende winkelformats.

Virupa heeft zorg gedragen voor ontwerp, advies, bouwen van een prototype, de in-huis productie van deze complete shop-in-shop evenals de installatie en montage in de diverse Pets Place Boerenbond winkels in Nederland.

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!

Modulaire shop-in-shop Lief Dier instore voor flexibele artikelpresentatie.