Naar inhoud

MonkeyFoods - Take away & restaurants

Digitale menuborden narrowcasting fastfoodketen MonkeyFoods

Afhaalmaaltijden op verleidelijke digitale menuborden

MonkeyFoods staat voor goed eten voor een prima prijs. Op één van de mooiste plekken van de Sallandse Heuvelrug hadden de eigenaren van MonkeyFoods al een prachtige zaak, De Swarte Ruijter. Dineren op hoog culinair niveau en zelfs bekroond met een Michelinster. Maar er zijn natuurlijk ook dagen dat mensen gewoon lekker en goed willen eten en dan een beetje sneller en betaalbaarder. Waarom zou dat dan niet van topkwaliteit kunnen zijn? Dat is de filosofie van MonkeyFoods!

Voor haar nieuwe restaurant was MonkeyFoods op zoek naar dynamische digital signage om haar menu's op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Digital signage fastfoodketen MonkeyFoods
Instore signage fastfoodketen MonkeyFoods

Afbeeldingen van gerechten waar je het water van in de mond loopt, altijd een actueel aanbod en de mogelijkheid om snel en flexibel aanpassingen te doen en in te spelen op verschillende momenten in de week op de dag en de seizoenen.

Narrowcasting op maat.

Virupa Digital ging hiermee aan de slag en selecteerde de juiste hardware en een makkelijk te hanteren CMS dat perfect past bij de wensen van Monkeyfoods. De experts van Virupa Digital verzorgden het gehele traject van advies, selectie en inkoop van hardware, configuratie, content evenals installatie & montage en service & onderhoud.

Trek gekregen? Meet de Monkeys aan de Dorpstraat in Holten. Tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met de digital signage oplossingen van Virupa Digital - One-Stop-Shop in digital op de verkoopvloer.

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!

Digital signage (narrowcasting) op basis van compleet geïntegreerde Samsung hard- en software configuratie.