Naar inhoud

Pets Place Boerenbond

enkelzijdige lichtbakken op maat

Ombouw nieuwe combi formule Pets Place Boerenbond.

Sinds 2015 verzorgt Virupa Retailsign voor Pets Place Boerenbond de volledige binnen- en buitenreclame van haar winkels in Nederland.

Waar Pets Place en Boerenbond een aantal jaren geleden nog twee verschillende formules waren op van elkaar gescheiden winkellocaties, is de strategie van de ijsvogelgroep nu om deze twee formules - met behoud van eigen identiteit - in één winkelpand te combineren.

Shopperbeleving middels winkelpresentatie.

Daarnaast gelooft de eigenaar ijsvogelgroep erg in het creëren van beleving en toegevoegde waarde op de winkelvloer om fysiek winkelen leuk en relevant te houden en te maken.

Gevelreclame dierenwinkel Pets Place
Shop in shop dierenwinkel Pets Place

Het toevoegen van diverse services en diensten op de winkelvloer is hier onderdeel van. Virupa is actief betrokken bij deze ontwikkelingen en heeft een actieve rol bij het ontwerpen van de diverse onderdelen in de winkels en het ontwikkelen en vastleggen van de formule identiteit in een huisstijl handboek. De Virupa Ontwerp Studio heeft dan ook aan de wieg gestaan van diverse shop-in-shops in de nieuwe winkels (bv. Lief Dier) danwel specifieke categoriepresentaties.

Impactvolle buitenreclame Pets Place Boerenbond.

Aan de buitenzijde verzorgt Virupa Retailsign de volledige gevelreclame middels lichtbakken, bisonyldoeken in spanframes, banieren en vlaggen evenals de maatwerk raambestickering. Binnen verzorgt Virupa de volledige navigatie middels koof- en schapsigning maar ook voor de verdere aankleding middels textieldoeken in aluminium frames en geprinte sfeerbeelden. Ook de 3D elementen in de winkel neemt Virupa voor haar rekening. Van vloerdisplays tot complete shop-in-shops en interieurelementen.

Voor Pets Place Boerenbond fungeert Virupa als totaalpartner van creatief ontwerp, prototyping, productie tot en met installatie en montage.

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze klant Pets Place Boerenbond?

En zou jij graag meer willen weten over deze winkelformules en de producten en diensten van Pets Place Boerenbond op het gebied van dier, tuin en buitenleven? Of wil jij er graag achter komen waar jouw dichtstbijzijnde Pets Place Boerenbond winkel gevestigd is? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Pets Place Boerenbond!

Bezoek de website van Pets Place Boerenbond

Binnen signing dierenwinkel Pets Place

Ontwerp, productie en montage binnen- en buitenreclame vernieuwde Pets Place Boerenbond winkels.