Naar inhoud

Randstad & Tempo-Team

Bewegwijzering kantoor Randstad Tempo Team

Herallocatie Randstad vestigingen.

In 2017 kondigde Randstad aan een groot aantal van de 206 fysieke vestigingen op A-locaties en drukke winkelstraten te verhuizen naar bedrijventerreinen. Dit als uitvloeisel van een nieuw ontwikkelde digitale strategie van de uitzendgroep. ''Van de inloop moeten we het niet meer hebben, 99 procent van de zoektochten naar nieuw werk begint online." aldus Randstad.

Huiskamergevoel.

Virupa werd gevraagd om de ombouwen en (her)inrichting te realiseren voor zowel de 206 Randstad vestigingen als de 260 Tempo-Team vestigingen in Nederland. Sinds eind 2017 worden in nauwe samenwerking met het team van Randstad, wekelijks locaties omgebouwd op nieuwe locaties of naar de laatste huisstijlinzichten van Randstad en/of Tempo-Team.


Gevelsigning kantoor Randstad Tempo Team
Vergaderzaal signing kantoor Tempo Team

Signing, bewegwijzering, corporate identity.

Virupa is verantwoordelijk voor de gehele visuele aankleding van de locaties. Voor wat betreft vindbaarheid en herkenning buiten, lichtreclame middels verlichte 3D doosletters, een verlicht groot Tempo-Team brand icon (ronde vacuumgevormde 't') en bebording buiten. Daarnaast verzorgt Virupa vanaf de voordeur de volledige bewegwijzering in de locatie, evenals de volledige aankleding van het kantoor en de spreekruimtes voor werkzoekenden.

Met behulp van full colour geprinte visuals op de muren, de bestickering van raampartijen en balies met huisstijlelementen wordt door Randstad veel aandacht besteed aan sfeer. Dit met als doel om werkzoekenden, maar ook eigen medewerkers, zich snel thuis te laten voelen bij Randstad. Zie onder een impressie.

Meer referenties zien?

Neem contact op!

Realisatie van buitensigning en corporate identity elementen bij Randstad en Tempo-Team vestigingen in Nederland.