Naar inhoud

Schuurman Schoenen

Gevelreclame schoenenwinkel Schuurman Schoenen

Winkelinterieur en winkelaankleding Schuurman Schoenen.

Schuurman Schoenen is al jaren een begrip in het oosten en noorden van Nederland. Maar ook in het westen en zuiden van Nederland groeit de naamsbekendheid van Schuurman Schoenen enorm. Schuurman Schoenen biedt een groot assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen evenals accessoires zoals riemen en tassen. In 2019 is deze formule opnieuw bekroond tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie schoenen. In totaal telt Schuurman op dit moment 43 Schuurman Schoenen winkels en een webshop.

Sinds 2019 is Virupa - The store supporters sign- en winkelinterieurpartner van deze mooie formule en verzorgt het in een one-stop-shop model de gehele binnen- en buitenreclame, de winkelaankleding en de productie en plaatsing van het complete winkelinterieur.

Digital Signage schoenenwinkel Schuurman Schoenen
Signing Balie schoenenwinkel Schuurman Schoenen Nederland

Aansprekende binnen- en buitenreclame.

Virupa Retailsign heeft de vestigingen onder andere voorzien van gevelreclames. Het Schuurman Schoenen logo in de vorm van verlichte LED doosletters en lichtbakken is in huis geproduceerd en vervolgens (haaks) op de gevels van de vestigingen gemonteerd.

Ook zijn er banieren met daarop het Schuurman Schoenen logo geproduceerd die ook weer haaks op de gevels zijn bevestigd voor een goede zichtbaarheid van veraf. Om de buitenreclame van de Schuurman Schoenen vestigingen helemaal af te maken, heeft Virupa ook dubbelzijdige stoepborden met topborden geproduceerd. Een mooie oplossing om communicatie-uitingen voor buiten gemakkelijk en snel veranderen.

Voor een aantrekkelijke etalagepresentatie zijn etalage/decodoeken met aansprekende visuals en teksten geproduceerd en gemonteerd. Deze etalagedoeken zijn full colour geprint, op maat gesneden, rondom voorzien van peesconfectie en opgespannen in een T-flex frame.

Kortom: door middel van de aantrekkelijke gevelaankleding, handige stoepborden en aansprekende etalagedoeken zijn de Schuurman Schoenen winkels - zelfs op een afstandje- opvallend en herkenbaar zijn voor het winkelend publiek!

Ook hebben de 'store supporters' van Virupa zorg gedragen voor alle elementen betreffende de binnenreclame. De wanden, balies en koffiemeubels zijn voorzien van gefreesde Schuurman Schoenen logo's. Deze logo's zijn full colour geprint op zelfklevende folie en aangebracht op aluminium sandwichpanelen, acrylox of schuim PVC. Tenslotte zijn de logo's met afstandsnokken aan de wanden en balies bevestigd, waardoor ze naast een blinde bevestiging ook extra diepte en dimensie krijgen.

In de winkel zijn diverse decodoeken voor wandpresentaties voorzien van een full colour print en een peesconfectie. Tevens zijn enkele decodoeken in een geannodiseerd T-Flex frame gemonteerd met LED verlichting erachter. De verlichting achter het doek trekt extra aandacht en dit maakt de wandpresentaties echte eye-catchers!

Last but not least: ook de productie en montage van alle overige beeldlogo's en teksten in de vestigingen zijn door ons verzorgd. Deze teksten zijn full colour geprint op zelfklevende folie of magneetfolie.

Winkelpresentatie schoenenwinkel Schuurman Schoenen
Winkelpresentatie wand schoenenwinkel Schuurman Schoenen

Compleet winkelinterieur

Samen met ons zusterbedrijf Tritop is door onze vakmensen zorg gedragen voor het complete winkelinterieur. Hierbij hoort ook de productie en montage van alle winkelpresentatiemeubels.

Zo is er een range kassa units, info meubels en koffie meubels voor de vestingen gemaakt. Al deze meubels hebben een bovenblad uitgevoerd in de lichte beton look. Ook zijn er diverse schoenwanden geproduceerd. Schoenwanden gemaakt van hard hout en voorzien van een kader uitgevoerd in antraciet grijs, maar ook Gabor schoenwanden met een tweedelig vlonder die op stelvoeten is geplaatst. De (verrijdbare) midshops, de Vision wanden van staal en gelamineerd spaanplaat en de sokken display met A4 houder behoren ook tot het op maat ontwikkelde winkelmeubilair voor de vestigingen.

Meer referenties zien?

Of neem contact op!

​Complete realisatie van de in- en outstore signing en interieurelementen​ voor Schuurman Schoenen.