Naar inhoud
Virupa Lichtreclame

Virupa Lichtreclame Herkenbaarheid en zichtbaarheid creëren met onderscheidende & aantrekkelijke lichtreclame.

  • Eindeloze mogelijkheden: op maat gemaakt.
  • 30 jaar ervaring in lichtreclame.
  • Advies, ontwerp, vergunningaanvraag, productie, installatie evenals onderhoud en beheer.
Mh181031 C001
Doosletter_lichtbak_Jan_Linders

Opvallende lichtreclames voor extra attentiewaarde en een eigen gezicht.

Lichtreclame is het visitekaartje van jouw bedrijf. Samen ontwikkelen en realiseren wij voor jouw bedrijf onderscheidende en duurzame lichtreclame van hoge kwaliteit die een goede eerste indruk op je bezoekers maakt. Door onze technische kennis van zaken en jarenlange ervaring zijn we in staat om advies op maat te geven. Hierbij houden we rekening met met alle relevante aspecten: van lichtbron, constructie, energieverbruik, omgevingsvariabelen en onderhoud. Jouw wensen en behoeften en de huisstijl van jouw bedrijf staan hierbij voorop.

En dit alles doen wij met maximale creativiteit: je hebt een ruime keuze in materialen, afmetingen, lichtoplossingen, groottes en vormen. Kies je voor een traditionele lichtbak, voor 3D doosletters, interne verlichting of juist aanlichten van buitenaf? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Virupa!

Neem contact op!

Snelle & veilige installatie met onze vakbekwame monteurs.

Ook als het gaat om (duurzame) materialen en lichtbronnen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij jouw impactvolle lichtreclame bijvoorbeeld voorzien van het energiezuinige en duurzame LED.

Onze monteurs beschikken over de juiste certificeringen (NEN/ISO/VCA) voor een veilige en goede installatie van al jouw lichtreclame elementen. Lichtreclame op grote hoogte of een andere uitdagende locatie? Geen probleem, we zijn in 30 jaar wel wat gewend! De Store Supporters van Virupa zorgen ervoor dat alle benodigde attributen voor een veilige, snelle én efficiënte installatie goed voorbereid worden en ter plekke aanwezig zijn.

Reclamemast  Shell Berchen Doekbakken 02

Dit is Virupa Lichtreclame.

Een belangrijk onderdeel van buitenreclame is lichtreclame. Virupa Lichtreclame zorgt ervoor dat jouw bedrijf een duidelijk herkenbaar en eigen gezicht krijgt! De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos, ongeacht jouw wensen en behoeften: de experts van Virupa zijn maximaal creatief. Met onze jarenlange ervaring en (technische) kennis kunnen wij je vakkundig adviseren en jouw pand voorzien van onderscheidende, aantrekkelijke en op maat gemaakte lichtreclame! We hebben alle disciplines in eigen huis: van advies, ontwerp, het (eventueel) aanvragen van vergunningen, productie, installatie & montage tot en met onderhoud en beheer.

Doosletters
Dionox letters
Lichtbakken
Neonreclame
Doekbakken binnen
Doekbakken buiten

Doosletters.

Geef je de voorkeur aan een kwalitatieve buitenreclame die zowel overdag als ’s avonds herkenbaar is en de aandacht trekt, dan zijn verlichte 3D doosletters een goede optie. De mogelijkheden zijn onbeperkt waardoor doosletters helemaal uitgevoerd kunnen worden zoals jij dat wilt. Een goede afweging van de opties is belangrijk om een keuze te maken die past bij jouw wensen en behoeften.

Elementen die hierbij in ogenschouw genomen dienen te worden zijn:

Als je kiest voor onverlichte doosletters:

  • het materiaal (aluminium, RVS, kunststof, hout of anders);
  • de manier van bevestiging op de gevel of wand;

Als je kiest voor verlichte doosletters:

  • de keuze voor de lichtbron (LED of Neon);
  • de manier van aanlichten (voorzijde of achterzijde);
  • de materiaalkeuze en uitvoering van de voorzijde, kaderlijst en bodemplaat.

Virupa biedt een breed assortiment doosletters in alle soorten, maten en kleuren. Hieronder hebben wij de verschillende doosletterprofielen voor je op een rijtje gezet.

Coolblue verlichte doosletters

Profiel 01P

Doosletters met profiel 01P zijn gemaakt van gelast aluminium. Ze worden gespoten in een 2 componenten lak en zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. Indien gewenst worden de doosletters voorzien van een PVC-bodem. De PVC-bodem zorgt voor extra stevigheid en vereenvoudigd de montage.

Doosletters profiel 01P kunnen tevens geleverd worden in schreef- en schrijfletteruitvoering.


Specificaties

Reliëf:30, 50, 80, 100, 120, 140, 160
Minimale x-hoogte:150 mm
Minimale stokbreedte:20 mm
Lakwerk binnenzijde:ongespoten
Lakwerk buitenzijde:elke gewenste RAL-kleur


Profiel 3

Doosletters met profiel 3 zijn gemaakt van gelast aluminium. Deze worden gespoten in een 2 componenten lak en zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. De bodem is voorzien van 5 mm helder Frost Acrylaat, waardoor de doosletter aan de achterkant uitlicht. Dit zorgt voor een mooie gloed om de letter heen en resulteert in een zeer exclusieve uitstraling van de belettering.

Doosletters met profiel 3 kunnen tevens in schreef- en schrijfletteruitvoering geleverd worden. Deze doosletters kunnen ook exclusief verlichting worden geleverd in elke gewenste standaard diepte. In verband met uitlichting en lichtreflectie dient doosletter profiel 3 op een achtergrond die mat en licht van kleur is te worden gemonteerd.

Specificaties

Reliëf:30, 50, 80 of 120 mm
Minimale x-hoogte:200 mm
Minimale stokbreedte:25 mm
Lichtkleuren:wit, geel, rood, blauw en groen
Lakwerk binnenzijde:mat wit
Lakwerk buitenzijde:elke gewenste RAL-kleur
LED verlicht stokhoogte:25-60 cm
Onverlicht stokhoogte: 25-150 cm


Profiel 3 Deluxe

Met deze deluxe versie van profiel 3 vallen doosletters pas écht op! Deze doosletters worden gemaakt van gelast aluminium. Ze worden gespoten in een 2 componenten lak en zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur.

De bodem is voorzien van een 19 mm dikke translucente bodem die iets uitsteekt. Hierdoor lichten de letters aan de achterzijde uit, maar ook deels aan de zijkant. De doosletters kunnen hierdoor direct op de gevel gemonteerd worden, zonder dat het effect verloren gaat.

Specificaties

Reliëf:30, 50, 80, 100 of 120 mm
Minimale x-hoogte:150 mm
Minimale stokbreedte:20 mm
Lichtkleuren:wit, warm wit, geel, rood, blauw en groen
Lakwerk binnenzijde:mat wit
Lakwerk buitenzijde:elke gewenste RAL-kleur


Profiel 4

Doosletters met profiel 4 zijn gemaakt van gelast aluminium. De doosletter heeft een kaderlijstprofiel waartussen een acrylaat fond is bevestigd. De combinatie van het aluminium en acrylaat geeft een zeer exclusieve uitstraling.

De doosletters zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren LED verlichting. Doosletter profiel 4 is zeer geschikt voor letters en logo’s die een grote mate van windbelasting moeten kunnen verdragen.

Doosletters profiel 4 kunnen tevens in schreef- en schrijfletteruitvoering geleverd worden.


Specificaties

Reliëf:80, 120, 140 of 160 mm
Minimale x-hoogte:200 mm
Minimale stokbreedte:40 mm
Lichtkleuren:wit, warm wit, geel, rood, blauw en groen
Lakwerk binnenzijde:mat wit
Lakwerk buitenzijde:elke gewenste RAL-kleur
LED verlichting stokhoogte:20 tot 198 cm (groter op aanvraag)
Onverlicht stokhoogte:20 tot 198 cm


Profiel 5

Val op met lichtgevende doosletters! Deze doosletters met profiel 5 zijn gemaakt van gelast aluminium. Ze worden gespoten in een 2 componenten lak en zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. De doosletters zijn voorzien van een acrylaat fond. Deze is bevestigd door middel van een kunststof CAB-profiel. Doosletters profiel 5 lichten aan de voorzijde uit.

Doosletters profiel 5 kunnen ook in schreef- en schrijfletteruitvoering geleverd worden. Het CAB-profiel kan, indien gewenst, in elke overige RAL-kleur gelakt worden tegen een meerprijs.

De doosletters kunnen ook exclusief verlichting worden geleverd in elke gewenste standaard diepte.


Specificaties

Reliëf:80, 120, 140 of 160 mm
Minimale x-hoogte:200 mm
Minimale stokbreedte:25 mm
Lichtkleuren:wit, warm wit, geel, rood, blauw en groen
Lakwerk binnenzijde:mat wit
Lakwerk buitenzijde:elke gewenste RAL-kleur
LED verlichting stokhoogte:20 tot 150 cm
Onverlicht stokhoogte:20 tot 150 cm


Profiel 5 Deluxe

Profiel 5 deluxe is de luxere variant van profiel 5. Deze variant heeft een strak afgewerkte voorzijde door gebruik te maken van 10 of 19 mm translucent acrylox. Deze wordt met een trapje gefreesd, waardoor het deels in de aluminium doosletter valt. Hiermee wordt een driedimensionaal effect gecreëerd.

Bij gebruik van 10 mm translucent, wordt de opstaande rand 3 mm dik. Bij de 19 mm translucent wordt de opstaande rand 5 tot 12 mm dik.

Het aluminium wordt in elke gewenste kleur gespoten en de letter wordt uitgelicht middels hoogwaardige LED verlichting. De doosletter is ook leverbaar in schreef- en schrijfletteruitvoering.


Specificaties

Reliëf:80-120 mm
Minimale x-hoogte:200 mm
Minimale stokbreedte:30 mm
Lakwerk binnenzijde:mat wit
Lakwerk buitenzijde:elke gewenste RAL-kleur
Stokhoogte:25 tot 60 cm (groter op aanvraag)


Profiel 8

Profiel 8 is een doosletter met een acrylaat voorzijde welke naadloos aansluit op de zijkanten. Dit type doosletter is fraai afgewerkt zonder verstevigingsrand.

Om meerkleurige zijkanten slim te produceren leveren we optioneel “combiverlijmde” zijkanten. Bij deze zijkanten worden vóór het buigen verschillende acrylaat-stroken met elkaar verlijmd. Vooral in combinatie met zilverkleurig acrylaat kunnen hierbij zeer interessante effecten worden bereikt.

Bij dit letterprofiel is het ook mogelijk de voorzijde met roestvast staal, messing of koper af te werken.

Specificaties

Reliëf:50, 80 of 120 mm
Minimale x-hoogte:150 mm
Minimale stokbreedte:30 mm
Lakwerk binnenzijde:in overleg
Lakwerk buitenzijde:in overleg
Stokhoogte:tot maximaal 1000 mm


Flatbox

De flatbox is een bijzondere lichtbak met 3D-effect. Flatbox kan in tegenstelling tot normale lichtbakken geproduceerd worden met een geringe diepte van 80 tot 120 mm. De teksten en/of logo’s worden diapositief gelaserd en met 10 mm of 19 mm Acrylox translucent doorgestoken.

Ondanks de geringe diepte, van 80 tot 120 mm, wordt een egale uitlichting verkregen door de energiezuinige LED verlichting. Tegenwoordig wordt het acrylaat, door middel van uitkameren/terugfrezen, doorgestoken. Flatbox kan compleet (verlijmd en stekkerklaar) worden geleverd.


Specificaties

Reliëf:80, 100 of 120 mm
Lichtkleuren:LED verlichting (ook leverbaar met RGB-LED's)


Translucente lichtlijnen

Translucente lichtlijnen zijn, met een breedte van 40 mm, zeer verfijnd uitgevoerd. Door de afdekking met 19 mm Translucent Acrylox, welke ook gedeeltelijk aan de zijkanten uitlicht, hebben de lichtlijnen een exclusieve en driedimensionale uitlichting.

De lichtlijnen hebben een maximale lengte van 3000 mm, maar kunnen door middel van inlegprofielen oneindig verlengd worden. De eindkappen zorgen voor geraffineerde uiteinden. De lichtlijnen worden uitgelicht met SIGN 175° en zijn in elke gewenste lengte en in 15 verschillende kleuren te verkrijgen.


Specificaties

Lichtkleuren:IP 65 LED verlichting (ook leverbaar met RGB-LED's)


De mogelijkheden zijn groot en hierboven vind je slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Heb je een specifieke wens of vraag? De experts van Virupa helpen je graag in het gehele traject van ontwerp, prototyping, het aanvragen en begeleiden van vergunningen indien van toepassing, productie, installatie & montage en onderhoud en beheer.

NEEM CONTACT OP!

Ben jij op zoek naar opvallende en energiezuinige reclame in de vorm van letters? Dan zou Dionox wel eens interessant voor jou kunnen zijn! Dionox zijn LED-verlichte kunststofletters (vol acrylaat). Dit type lichtreclame is speciaal bedoeld voor de wat kleinere teksten.

Dionox letters worden gespoten in een 2 componenten lak en zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. De voorzijde is een standaard kleur acrylaat of opaal wit, maar kan ook voorzien worden van een folie (3M/AVERY/MACTAC). Dionox dient direct op de gevel gemonteerd te worden met behulp van afstandsbuisjes in combinatie met draadeinden. Deze vorm van lichtreclame is energiezuinig en onderhoudsarm en werkt volgens de laatste techniek op het gebied van LED verlichting.

Virupa biedt een breed assortiment Dionox letters in verschillende soorten. Hieronder hebben wij de verschillende types Dionox kunststofletters voor je op een rijtje gezet.

TYPE 1

Dionox TYPE 1 zijn kunststofletters die aan de voorzijde uitlichten. Bij dit Dionox type is het aangeleverde bestand de verlichte voorzijde. De letters lopen ca. 5 mm schuin weg. Houd dus rekening met de spatiëring in je ontwerp.

Specificaties

Diepte:25 of 30 mm
Hoogte:vanaf 50 mm
Minimale stokbreedte:10 mm
Zijkant:elke gewenste RAL-kleur
Voorzijde:standaard kleur, opaal of folie
Folie:3M, AVERY of MACTAC (alleen aan de voorzijde)


TYPE 2

Dionox TYPE 2 zijn LED verlichte kunststofletters die zowel aan de voor- als achterkant uitlichten. Bij Dionox type 2 is het aangeleverde bestand de verlichte voorzijde. De letters lopen ca. 5 mm schuin weg. Houd dus rekening met de spatiëring in je ontwerp.

Specificaties

Diepte:25 of 30 mm
Hoogte:vanaf 50 mm
Minimale stokbreedte:10 mm
Zijkant:elke gewenste RAL-kleur
Voorzijde:standaard kleur, opaal of folie
Folie:3M, AVERY of MACTAC (alleen aan de voorzijde)


TYPE 3

Dionox TYPE 3 licht aan de voorzijde uit. De zijkanten van deze doosletters zijn recht en lopen dus niet schuin weg zoals bij Dionox TYPE 1 en 2.

Specificaties

Diepte:25 of 30 mm
Hoogte:vanaf 50 mm
Minimale stokbreedte:10 mm
Zijkant:elke gewenste RAL-kleur
Voorzijde:standaard kleur, opaal of folie
Folie:3M, AVERY of MACTAC (alleen aan de voorzijde)


TYPE 4

Dionox TYPE 4 licht aan de voorzijde uit en heeft een transparante acrylaat toplaag.

Specificaties

Diepte (alleen voor buitengebruik):25 of 30 mm
Diepte (alleen voor binnengebruik):30 mm
Hoogte:vanaf 50 mm
Minimale stokbreedte:10 mm
Zijkant:elke gewenste RAL-kleur
Voorzijde:standaard kleur, opaal of folie
Folie:3M, AVERY of MACTAC (alleen aan de voorzijde)


TYPE 5

Dionox TYPE 5 zijn indirect verlichte kunststofletters. Deze kunststofletters lichten aan de achterzijde uit en de achtergrond dient mat en licht van kleur te zijn.

Specificaties

Diepte (alleen voor buitengebruik):25 of 30 mm
Diepte (alleen voor binnengebruik):30 mm
Hoogte:vanaf 50 mm
Minimale stokbreedte:10 mm
Zij- en voorkant:elke gewenste RAL-kleur


TYPE 6

Dionox TYPE 6 is een direct verlichte kunststofletter en licht uit aan de achterzijde.

Specificaties

Diepte (alleen voor buitengebruik):25 of 30 mm
Diepte (alleen voor binnengebruik):30 mm
Hoogte:vanaf 50 mm
Minimale stokbreedte:10 mm
Voorkant en deels zijkant:elke gewenste RAL-kleur
Achterkant en deels zijkant:wit opaal acrylaat


TYPE 7

Dionox TYPE 7 zijn direct verlichte kunststofletters. De voorzijde en het bovenste deel van de zijkant is een standaard kleur acrylaat.

Specificaties

Diepte (alleen voor buitengebruik):25 of 30 mm
Diepte (alleen voor binnengebruik):30 mm
Hoogte:vanaf 50 mm
Minimale stokbreedte:10 mm
Voorkant en deels zijkant:elke gewenste RAL-kleur
Achterkant en deels zijkant:standaard kleur of opaal


Zoals je kunt zien zijn er veel mogelijkheden. Heb je een specifieke wens of vraag? De experts van Virupa helpen je graag in het gehele traject van ontwerp, prototyping, het aanvragen en begeleiden van vergunningen indien van toepassing, productie, installatie & montage en onderhoud en beheer.

NEEM CONTACT OP!

Lichtbakken.

Opvallende lichtreclame op de gevel of dak zorgt, juist als het donker is, voor extra attentiewaarde en een duidelijk herkenbaar eigen gezicht. Lichtbakken worden in de regel gemaakt van geanodiseerd aluminium met een (opaal) acrylaat voorplaat. Lichtbakken kunnen in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden voorzien van formule/merknaam danwel logo. Afhankelijk van je wensen kan gekozen worden voor diverse lichtoplossingen zoals TL of het energiezuinige en duurzame LED.

Hieronder hebben wij de verschillende types lichtbakken voor je op een rijtje gezet.

Jan Linders lichtreclame
Doosletters

Lichtbak enkelzijdig

De enkelzijdige lichtbak is verkrijgbaar in softline en recht profiel met een formaat van 100, 140, 170 of 200 mm. Veelal worden deze bakken buiten toegepast maar ze zijn ook geschikt voor binnen gebruik. Inwendig worden de bakken voorzien van aluminium gelaste steunen en door de handrand aan het opaal kan de plaat niet doorzakken. Doordat de diepte uiteindelijk de prijs van de verlichting bepaald is deze bak zeer economisch geprijsd en daardoor al jaren het meest aantrekkelijke lichtbakprofiel.


Specificaties

100, 140, 170 of 200 mm geanodiseerd softline profiel
Inwendig voorzien van aluminium gelaste steunen
Inwendig wit voor een optimale uitlichting
Fondplaat 4 mm opaal tot 4000 mm naadloos
Fondplaat inclusief hangrand
Windveren vanaf 1000 mm hoogte standaard
Watergaten opgeven


Lichtbak dubbelzijdig

De dubbelzijdige lichtbak is verkrijgbaar in softline profiel en is geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. Alle dubbelzijdige lichtbakken worden voorzien van een inwendige gelaste constructie en 1 of 2 muursteunen. Als de maatvoering te groot wordt voor een aluminium constructie wordt deze vervangen door een stalen constructie. De lichtbakken worden voorzien van LED verlichting in de randen zodat er een egale uitlichting plaatsvindt.


Specificaties

100, 140, 170 of 200 mm geanodiseerd softline profiel
Materiaal: opaal
Inwendig voorzien van aluminium gelaste constructie
Inwendig wit voor een optimale uitlichting
1 of 2 muursteunen gegoten of staal
Fondplaat 4 mm opaal tot 4000 mm naadloos
Watergaten opgeven


Lichtbak ovaal speciaal & lichtbak rond speciaal

Onze ronde en ovale lichtbakken kenmerken zich door de hoge kwaliteit en zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De ronde en ovale lichtbakken van 2 mm of 3 mm plaatmateriaal worden geproduceerd met inwendig gelaste steunen en speciaal handmatig vervormde randen die naadloos zijn afgewerkt. De bakken enkel- of dubbelzijdig worden geheel RAL gemoffeld en voorzien van LED verlichting.


Specificaties

180/200 mm brute 2-3 mm plaatmateriaal (smaller op aanvraag)
Materiaal: opaal, dibond, aluminium of pvc backlit
Inwendig voorzien van een gelaste constructie
Losse rand naadloos handgevormd
Inwendig wit voor een optimale uitlichting
Dubbelzijdig inclusief aluminium muursteunen
Fondplaat 4 mm opaal tot 4000 mm naadloos
Watergaten opgeven

De experts van Virupa helpen je graag in het gehele traject van ontwerp, prototyping, het aanvragen en begeleiden van vergunningen indien van toepassing, productie, installatie & montage en onderhoud en beheer.

NEEM CONTACT OP!

Pexels André Fellipe 3484212

Neon lichtreclame.

Wil jij dat jouw binnen- en of buitenreclame extra opvalt? Dan zou traditionele neon lichtreclame een goede optie zijn! Neon verlichting heeft namelijk een mooie uitstraling, is erg sfeervol en uitnodigend. Wanneer de neon reclame vervangen moet worden, kan het oude neonglas op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt.

Echter, voor neon reclame is meer voltage nodig dan bijvoorbeeld bij LED verlichting. Hierdoor zijn de energiekosten van LED verlichting lager.

Hoe wordt Neon lichtreclame gemaakt?

Wist je dat het maken van neonglas voor neon lichtreclame nog altijd met de hand gedaan wordt? De glazen buizen worden namelijk verhit met een brander, waardoor de bochten kunnen worden gevormd. Hierdoor kan bijna elke vorm in een neon lichtreclame worden gemaakt!

Het neonlicht wordt gecreëerd door een gasontlading in de glazen buizen. Door deze gasontlading worden de elektroden van het gas naar een hoger energieniveau gebracht. Wanneer er dan een spontane terugval van die energietoestand in de buizen ontstaat, zendt het gas een helder, opvallend licht uit: het neonlicht.

Mogelijkheden met neon lichtreclame

De mogelijkheden met neon voor wat betreft vormgeving en kleur zijn eindeloos. Zo kun je neon bijvoorbeeld inzetten als verlichting van doosletters of rechtstreeks op de gevel. Wil jij bijvoorbeeld graag jouw eigen logo in neon lichtreclame? Geen probleem, wij kunnen neon logo's in allerlei vormen produceren! Neem gerust contact op om jouw idee/ontwerp met ons te bespreken.

NEEM CONTACT OP!

Verlichte textielframes voor binnen.

Textielframes zijn uitermate geschikt voor verlichte binnenreclame. De constructie bestaat uit een aluminium profiel (verkrijgbaar in verschillende formaten) met daar in een opgespannen en full colour geprint textieldoek. Doordat de doeken voorzien worden van een pees (gelijmd of gestikt), is er geen voorkader zichtbaar. Hierdoor ontstaat er een zeer strak profiel wat een fantastische en luxe uitstraling geeft. Met textielframes kun je snel en eenvoudig van reclame-uiting wisselen. Hierdoor zijn ze duurzaam en veelzijdig inzetbaar. Met textielframes komen al jouw indoor reclame-uitingen tot leven!

Hieronder hebben wij de types textielframes voor je op een rijtje gezet.

Textieldoekbak verlicht Hubo

Textielframe verlicht enkelzijdig

Met het enkelzijdige profiel van 55, 85, 100 of 150 mm ontstaat er een zeer strakke bak, die vaak wegvalt in het interieur. De bak wordt verlicht door middel van LED modules op de zijkant. Als de bak verlicht dient te zijn, is dit een voordelige keuze. Door de modules met 'schijnwerpers' op de zijkanten van het profiel te plaatsen wordt de bak verlicht. Dit zorgt voor een egale uitlichting en is kostenefficiënt. Alle profielen worden standaard geanodiseerd geleverd en inwendig voorzien van de benodigde steunen.


Specificaties

55, 85, 100 of 150 mm geanodiseerd textielprofiel
Inwendig voorzien van aluminium steunen
Inwendig wit voor een optimale uitlichting


Textielframe verlicht dubbelzijdig

Met het dubbelzijdige profiel van 96, 120 of 160 mm ontstaat een zeer slanke bak, die overal geplaatst kan worden. De bak wordt verlicht door middel van LED modules op de zijkant. Als de bak verlicht dient te zijn is dit een voordelige keuze. Door de modules met 'schijnwerpers' op de zijkant van het profiel te plaatsen wordt de bak verlicht. Een egale uitlichting en toch gunstig in prijs. Alle profielen worden standaard geanodiseerd geleverd en inwendig voorzien van de benodigde steunen.


Specificaties

96, 120 of 160 mm geanodiseerd textielprofiel
Inwendig voorzien van aluminium steunen
Inwendig wit voor een optimale uitlichting

De experts van Virupa helpen je graag in het gehele traject van ontwerp, prototyping, het aanvragen en begeleiden van vergunningen indien van toepassing, productie, installatie & montage en onderhoud en beheer.

NEEM CONTACT OP!

Doekbakken.

Op zoek naar grote verlichte buitenreclame op jouw pand? Dan is een verlichte doekbak de perfecte oplossing! Doekbakken kunnen geproduceerd worden in bijna onbeperkt grote afmetingen, zijn relatief eenvoudig te plaatsen en bieden de mogelijkheid om later het doek ook nog eens te vervangen. Een doekbak wordt samengesteld uit een aluminium frame dat inwendig verstevigd wordt middels een aluminium kokerprofiel. Hierdoor wordt de doekbak zo stevig dat deze zelfs op een hoog pand of dak bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Hieronder hebben wij de verschillende typen doekbakken voor je op een rijtje gezet.

Reclamemast Shell Berchem

Enkelzijdige doekbak

Deze doekbak wordt gemaakt van speciaal zwaar profiel. Met 140 mm diepte is het een zeer sterk profiel en bijzonder geschikt voor grote oppervlaktes. De doekbak is inwendig voorzien van gelaste steunen en extra verstevigingsprofielen om doorzakken te voorkomen. Deze doekbak wordt voorzien van directe LED verlichting. De doekbakken kunnen in elke gewenste maat worden geproduceerd. Het doek is vervaardigd uit backlit PVC.

Specificaties

140 mm geanodiseerd textielprofiel
Inwendig voorzien van aluminium gelaste constructie
Inwendig wit voor optimale uitlichting


Enkelzijdige scharnierbare doekbak

Deze scharnierbare doekbak wordt gemaakt van speciaal zwaar profiel dat uit 2 delen bestaat. Een profiel wat open gescharnierd kan worden op locatie, zonder dat het doek ontspannen hoeft te werden. Met 250 mm diepte is het een zeer sterk profiel en bijzonder geschikt voor grote oppervlaktes. De doekbak is inwendig voorzien van gelaste steunen en extra verstevigingsprofielen om doorzakken te voorkomen. De doekbakken kunnen in elke gewenste maat worden geproduceerd. Het doek is vervaardigd uit backlit PVC.

Specificaties

250 mm scharnierend doekbak profiel
Inwendig voorzien van aluminium gelaste constructie
Inwendig wit voor optimale uitlichting

De experts van Virupa helpen je graag in het gehele traject van ontwerp, prototyping, het aanvragen en begeleiden van vergunningen indien van toepassing, productie, installatie & montage en onderhoud en beheer.

NEEM CONTACT OP!

Ons team medewerkers

Maak kennis met ons gehele team

Wij werken voor:

Cookie-instellingen

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om het advertentieaanbod voor u te verbeteren en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website. Door op de ‘Accepteren’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Accepteren Weigeren