Naar inhoud
Doekbakken buiten

Doekbakken buiten

  • Sinds 1992
  • Van ontwerp tot installatie
  • Bewezen effectief
  • Eigen productie
Doekbakken buiten tankstation

Doekbakken buiten

Opvallen met buitenreclame

Op zoek naar grote verlichte buitenreclame op jouw pand? Dan is een verlichte doekbak de perfecte oplossing! Doekbakken kunnen geproduceerd worden in bijna onbeperkt grote afmetingen, zijn relatief eenvoudig te plaatsen en bieden de mogelijkheid om later het doek ook nog eens te vervangen. Een doekbak wordt samengesteld uit een aluminium frame dat inwendig verstevigd wordt middels een aluminium kokerprofiel. Hierdoor wordt de doekbak zo stevig dat deze zelfs op een hoog pand of dak bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Hieronder hebben wij de verschillende typen doekbakken voor je op een rijtje gezet.


Enkelzijdige LED verlichte doekbak

Deze doekbak wordt gemaakt van speciaal zwaar profiel. Met 140 mm diepte is het een zeer sterk profiel en bijzonder geschikt voor grote oppervlaktes. De doekbak is inwendig voorzien van gelaste steunen en extra verstevigingsprofielen om doorzakken te voorkomen. Deze doekbak wordt voorzien van directe LED verlichting. De doekbakken kunnen in elke gewenste maat worden geproduceerd. Het doek is vervaardigd uit backlit PVC.

Specificaties

140 mm geanodiseerd textielprofiel
Inwendig voorzien van aluminium gelaste constructie
Inwendig wit voor optimale uitlichting


Enkelzijdige scharnierbare doekbak

Deze scharnierbare doekbak wordt gemaakt van speciaal zwaar profiel dat uit 2 delen bestaat. Een profiel wat open gescharnierd kan worden op locatie, zonder dat het doek ontspannen hoeft te werden. Met 250 mm diepte is het een zeer sterk profiel en bijzonder geschikt voor grote oppervlaktes. De doekbak is inwendig voorzien van gelaste steunen en extra verstevigingsprofielen om doorzakken te voorkomen. De doekbakken kunnen in elke gewenste maat worden geproduceerd. Het doek is vervaardigd uit backlit PVC.

Specificaties

250 mm scharnierend doekbak profiel
Inwendig voorzien van aluminium gelaste constructie
Inwendig wit voor optimale uitlichting

Wij werken voor:

Advies of vrijblijvende offerte?

Met meer dan 30 jaar ervaring, helpen de experts van Virupa je graag in het gehele traject van ontwerp, prototyping, het aanvragen en begeleiden van vergunningen indien van toepassing, productie, installatie & montage en onderhoud en beheer.

Ons team medewerkers

Maak kennis met ons gehele team