Naar inhoud
Gevelreclame winkels

Gevelreclame winkels

  • Van advies en ontwerp tot montage en onderhoud
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Opvallend en onderscheidend
  • Volledig op maat gemaakt
Gevelreclame winkels

Gevelreclame winkels

Zichtbaar & herkenbaar

Opvallende gevelreclame aan een winkel heeft impact. Je valt op in het winkelbeeld en creëert herkenbaarheid. Een belangrijke factor dus voor het verhogen van de naamsbekendheid en winkelbezoeken. Het is een manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken en hen te overtuigen om naar binnen te komen.

Gevelreclame kan bestaan uit neonletters, posters, spandoeken, banners en andere vormen van visuele reclame. Het is belangrijk om gevelreclame op een effectieve en aantrekkelijke manier te ontwerpen, zodat het de aandacht van voorbijgangers trekt en hen aanzet tot actie. Daar helpt onze ontwerp studio je graag bij!

Benieuwd welke soorten gevelreclame er voor winkels zijn? En wat de belangrijkste eigenschappen zijn? Je leest hieronder de opties:

Verlichte Doosletters op maat Coolblue

Doosletters

Met doosletters op maat heb je ontzettend veel opties om de gevelreclame helemaal op maat en wens te maken. Denk bijvoorbeeld aan materiaalkeuze, de kleur, vorm en diepte van de doosletters en de manier van bevestigen en verlichten. Geen enkele lichtreclame is standaard, want de Store Supporters van Virupa kijken altijd naar de locatie en de wensen van de klant. Aan de hand van deze informatie stellen wij het ideale product voor jouw situatie samen. Het is zelfs mogelijk om de manier waarop de doosletter uitgelicht wordt te bepalen. Dankzij deze verlichting val je zowel overdag als 's avonds goed op in het winkelbeeld.

Lichtbakken

De naam zegt het al; bij een lichtbak wordt het logo of de tekst als sticker op een verlichte bak gedrukt. Het is 1 geheel. Hierbij heb je keuze uit verschillende vormen, verlichtingsopties (TL of LED) en enkelzijdig of dubbelzijdig. De maatwerk lichtbak wordt volledig in huisstijl gemaakt.

Gevelreclame warenhuis Hema
Maatwerk Neon lichtreclame

Neon reclame

Neon lichtreclame; een vorm van gevelreclame die al lange tijd meegaat. Tegenwoordig wat minder populair door zijn hogere verbruik en kwetsbaarheid, maar het valt wel erg op en wordt gekenmerkt door een mooie uitstraling. Met neon reclame op maat heb je maximale creativiteit in schrijfwijze. Bijvoorbeeld mooie, strakke lijnen of juist een sierlijke schrijfletter.

Doekbakken buiten

Is grootte belangrijk? Dan is een grote, verlichte doekbak wellicht een goede optie! Een boekbak kan in bijna iedere afmeting worden gemaakt en plaatsing is relatief eenvoudig. Daarnaast kun je in de toekomst ook gemakkelijk de inhoud van de doekbak vervangen.

Doekbakken buiten tankstation
Type 2

Dionox letters

Met Dionox letters kies je voor opvallende en energiezuinige gevelreclame. Dionox zijn kunststofletters (vol acrylaat) met LED verlichting. De Dionox letter is speciaal voor de wat kleinere teksten. Bij Virupa kun je uit divere soorten Dionox letters kiezen die allemaal op een andere manier worden uitgelicht.

Wij werken voor:

Ontwerp Lief Dier dierenwinkel Petsplace

Advies of vrijblijvende offerte?

Van doosletters en lichtbakken tot aan doekbakken en neonreclame: de mogelijkheden voor gevelreclame zijn eindeloos bij Virupa!

Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met het realiseren van (verlichte) gevelreclame voor jouw bedrijf? Wil je graag eens met ons sparren en een op maat gemaakte prijsindicatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)543-494400, een e-mail te sturen naar info@virupa.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.