Naar inhoud
Ontwerp Studio

Ontwerp Studio Create with Impact

  • Van bedrijfs/formule/merk DNA naar complete winkelbeleving
  • De shopper op de juiste manier "aanspreken" bij elke touchpoint in zijn customer journey
  • Schakel tussen "design" en "praktijk"
Website Design

Het visueel tot leven brengen van jouw bedrijf of merk

Impactvol, creatief, maakbaar en functioneel. Dat is precies wat de Virupa Ontwerp Studio zo kenmerkt. Impactvolle creatieve presentaties die tegelijkertijd ook te realiseren zijn. In de praktijk zien we maar al te vaak een grote gap tussen vaak prachtig strategisch bureau-werk en de praktische en functionele doorvertaling daarvan naar de winkelvloer of de bedrijfsvloer. Veel prachtige voorstellen stranden dan ook vaak in schoonheid. En dit terwijl juist op de vloer het verschil wordt gemaakt en de investeringen worden terugverdiend.

Kays Referentie
Binnensigning restaurant Kay's

De Virupa Ontwerp Studio verbindt deze twee werelden aan elkaar en zorgt ervoor dat de reeds ontwikkelde merk-, bedrijfs- of formule identiteit wordt doorvertaald naar presentaties op de vloer. Presentaties die niet alleen opvallen, maar ook nog eens de gewenste gedragsverandering veroorzaken en praktisch zijn in termen van montage, duurzaamheid, onderhoud en betaalbaarheid. En dat alles vanzelfsprekend met respect voor de brand guidelines en of gedefinieerde huisstijlen.

Of het nu gaat om het visualiseren en ontwerpen van corporate identity elementen, signing en display presentaties voor een winkelformule, efficiënte bewegwijzering of effectieve winkeldisplays, de Virupa Ontwerp Studio staat voor je klaar! Nieuwsgierig geworden naar de Virupa Ontwerp Studio en wat zij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel de blog of neem contact met ons op!

Neem contact op!


Dit is de Virupa Ontwerpstudio

Op zoek naar creatieve presentaties op de winkelvloer, in jouw kantoorpand of buiten aan de gevel, dan ben je bij de Virupa Ontwerp Studio aan het juiste adres. Onze ontwerpers zijn maximaal creatief, maar begrijpen ook heel goed dat maakbaarheid, betaalbaarheid en functionaliteit zaken zijn die het uiteindelijke succes bepalen. Opgeleid in grafisch en ruimtelijk ontwerp, ervaren in shopper marketing en het beïnvloeden van consumentengedrag en met kennis van materialen en productieprocessen. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op en vertel ons waar we je mee kunnen helpen!

Ons team medewerkers

Maak kennis met ons gehele team