Naar inhoud

Onderwijs Signing & winkelinrichting in schoolgebouwen

Signing schoolgebouwen

Over de branche Signing voor schoolgebouwen

Op onderwijslocaties is het een komen en gaan van diverse bezoekersgroepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan studenten/leerlingen, onderwijzend en ondersteunend personeel, leveranciers en minder frequente bezoekers als ouders, deeltijdstudenten en gastdocenten. Om mensen zich welkom te laten voelen en efficiënt van A naar B te brengen is een goede en professionele bewegwijzering essentieel.

Om mensen zich welkom te laten voelen is het van belang om:

  • Een goede en professionele bewegwijzering te realiseren in en rondom de locatie(s).
  • De onderwijslocaties aan te kleden met passende uitingen die benadrukken waar deze specifieke onderwijslocaties voor staan.

Wij werken voor:

Hogeschool Van Hall Larenstein

Signing voor scholen Onze maatwerk & totaaloplossingen

Virupa is in de loop der jaren expert geworden op het gebied van bewegwijzering binnen schoolgebouwen en het onderwijs. Op basis van een gedegen inventarisatie van de verschillende verkeersstromen en randvoorwaarden maken we een gedetailleerd bewegwijzeringsplan en vertalen dat door naar concrete analoge en digitale bewegwijzeringsitems. Denk hierbij aan welkomborden, verwijszuilen, digitale informatieschermen, bewegwijzeringsborden, ruimtenummering en dergelijke. Dit uitgevoerd in systemen en oplossingen die eenvoudig aan te passen zijn en passen bij de uitstraling van de onderwijslocatie.

Om onderwijslocaties een eigen gezicht te geven is een goed gedefinieerde huisstijl van groot belang. Ook hier kan Virupa bij ondersteunen. Virupa is gewend om met respect voor vaste huisstijlelementen een goede doorvertaling te maken van de identiteit van onderwijsorganisaties in de vorm van ruimte aankleding middels full colour geprinte panelen, doeken en bijvoorbeeld fotobehang of 3D letters. In de buitenruimte kan herkenbaarheid gecreëerd worden middels vlaggen, buitenzuilen, visuals op folie op ramen of spandoeken.

Waarom kiezen voor Virupa?

Van retail signing, digital signage en bewegwijzering tot aan displays en design. Virupa is een One-stop-Shop en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het maken van winkelbeleving en het bewaken van de formule identiteit. We hebben praktisch alles in eigen huis zodat we maximale creativiteit kunnen combineren met snel en flexibel schakelen. Bovendien verzorgen wij het gehele traject van design, engineering, prototyping, productie en installatie tot aan montage, service en onderhoud. Eén aanspreekpunt en projectmanagement van A tot Z. Wel zo makkelijk!