Naar inhoud
Retail signing

Retail signing

 • Makers van winkelbeleving sinds 1992.
 • One-Stop-Shop in binnen- & buitenreclame en winkelpresentatie.
 • Van advies, creatief ontwerp, ontwikkeling, productie tot en met implementatie.
 • Alle productietechnieken in eigen huis.
Winkelsigning

Bekijk brochure

Bekijk hier onze brochure en ervaar wat Virupa Retailsign jou te bieden heeft.

Bekijk de brochure

Winkeldisplay Cover foto

Succesvol beïnvloeden van shoppergedrag.

Dat is waar winkelsigning en winkelinrichting over gaat. Samen met jou ontwikkelen en realiseren wij - op basis van inzicht in shopper barrières en drijvers - totaaloplossingen op het gebied van binnen- en buitenreclame en winkelpresentaties. Vanzelfsprekend in lijn met de gestelde winkelformule uitgangspunten en merkidentiteit.

Navigatie en winkelbeleving.

De gewenste formule- of merkuitstraling en de 'reis' die de shopper aflegt naar en binnen jouw winkelformule staat hierbij centraal. Middels in- en outstore signing zorgen we voor een makkelijke en overzichtelijke navigatie, segmentatie én winkelbeleving. Middels instore signing en impactvolle displays en schappresentaties zorgen we er voor dat shoppers makkelijk hun producten kunnen vinden en daarna overtuigd worden deze te kopen.

En dit met maar één doel: impact creëren en meer rendement op de vierkante meter in de winkel.

Neem contact op!

Dit is Virupa Retailsign

Als het gaat om in- en outstore winkelsigning en het versterken van merken en formules gaan we al meer dan 30 jaar mee. Wij denken we in maatwerk en totaaloplossingen. Onze missie: in een One-Stop-Shop model je compleet ontzorgen op het gebied van signing en winkelpresentatie. We hebben alle disciplines in eigen huis: van ontwerp, prototyping, engineering, productie, installatie en montage tot service en onderhoud. Samen ontwikkelen we slimme oplossingen maar pakken ook de verantwoordelijkheid voor een perfecte executie op de vloer.

Lichtreclame
Raambestickering
Magneet en ijzerfolie
Doekbakken binnen
Spandoeken
Vlaggen
Infozuilen
Infopanelen
Prijsaanduidingen

Lichtreclame.

Lichtreclame is het visitekaartje van jouw bedrijf. Samen ontwikkelen en realiseren wij voor jouw bedrijf onderscheidende en duurzame lichtreclame van hoge kwaliteit die een goede eerste indruk op je bezoekers maakt. Door onze technische kennis van zaken en jarenlange ervaring zijn we in staat om advies op maat te geven. Hierbij houden we rekening met met alle relevante aspecten: van lichtbron, constructie, energieverbruik, omgevingsvariabelen en onderhoud. Jouw wensen en behoeften en de huisstijl van jouw bedrijf staan hierbij voorop.

En dit alles doen wij met maximale creativiteit: je hebt een ruime keuze in materialen, afmetingen, lichtoplossingen, groottes en vormen. Kies je voor een traditionele lichtbak, voor 3D doosletters, interne verlichting of juist aanlichten van buitenaf? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Virupa!

Check hier de verschillende lichtreclame oplossingen

Veilige installatie & vakbekwame monteurs.

Ook als het gaat om (duurzame) materialen en lichtbronnen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij jouw impactvolle lichtreclame bijvoorbeeld voorzien van het energiezuinige en duurzame LED.

Onze monteurs beschikken over de juiste certificeringen (NEN/ISO/VCA) voor een veilige en goede installatie van al jouw lichtreclame elementen. Lichtreclame op grote hoogte of een andere uitdagende locatie? Geen probleem, we zijn in 30 jaar wel wat gewend! De Store Supporters van Virupa zorgen ervoor dat alle benodigde attributen voor een veilige, snelle én efficiënte installatie goed voorbereid worden en ter plekke aanwezig zijn.

Mogelijkheden met raambestickering.

Het met een goed design en op een professionele manier bestickeren van ramen geeft herkenbaarheid en zorgt voor een eerste indruk. Tevens kan inkijk worden voorkomen waarbij je ervoor kan kiezen, afhankelijk van folie keuze, of dat voor één of beide kanten geldt.

Raambestickering op maat kan worden toegepast zoals bijvoorbeeld middels contour gesneden logo’s, snijletters uit folie, vol vlak folies of combinaties hiervan. Virupa beschikt over een zeer uitgebreid assortiment folie-materialen ieder met unieke eigenschappen geschikt voor diverse toepassingen.

Bekijk de opties voor raambestickering

Raambelettering Jan Linders Supermarkten

Magneet & ijzerhoudende folie.

Ben je op zoek naar maximale flexibiliteit en het snel kunnen verwisselen van visuals op wanden, stellingen of displays, dan is magneet- of ijzerhoudende folie een ideale oplossing.

Om magneetfolie te kunnen bevestigen op niet metalen ondergronden, behandel je de ondergrond eerst met een speciale ijzerhoudende coating, waar vervolgens gewone verf overheen gaat. De magneetfolie blijft nu moeiteloos op de muur zitten en kan indien nodig in zijn geheel weer worden verwijderd zonder beschadigingen achter te laten.

Om ijzerhoudende folie te kunnen bevestigen breng je éénmalig een zelfklevende enkelzijdige magneetfolie aan als basis. Hier kun je vervolgens iedere vorm van ijzerhoudende folie op bevestigen.

Magneetfolie

De voordelen.

 • Geen terugkerende montagekosten doordat medewerkers zelf snel en éénvoudig de visuals kunnen wisselen;
 • De mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige full colour visuals te printen op verschillende basismaterialen;
 • Naast de standaardfolies, ook verkrijgbaar in speciale uitvoeringen zoals whiteboard, krijtbord, mat, glans, bamboe etc.
 • De mogelijkheid om diverse lagen materialen over elkaar heen te plakken;
 • Snelle en éénvoudige verzending van de visuals naar de locaties;
 • De mogelijkheid om kleine voorwerpen (voorzien van Visual Magnetics ®) op de wand ‘vast te klikken’;

Graag zijn onze experts je behulpzaam bij het uitwerken van de mogelijkheden. Virupa kan voor jou het gehele traject verzorgen van het prepareren van de basiswand (indien nodig), het ontwerpen en printen van de visuals en het verzorgen van de logistieke afhandeling.

Neem contact op!

Verlichte textielframes voor binnen.

Textielframes zijn uitermate geschikt voor verlichte binnenreclame. De constructie bestaat uit een aluminium profiel (verkrijgbaar in verschillende formaten) met daar in een opgespannen en full colour geprint textieldoek. Doordat de doeken voorzien worden van een pees (gelijmd of gestikt), is er geen voorkader zichtbaar. Hierdoor ontstaat er een zeer strak profiel wat een fantastische en luxe uitstraling geeft. Met textielframes kun je snel en eenvoudig van reclame-uiting wisselen. Hierdoor zijn ze duurzaam en veelzijdig inzetbaar. Met textielframes komen al jouw indoor reclame-uitingen tot leven!

Hieronder hebben wij de types textielframes voor je op een rijtje gezet.

Textieldoekbak verlicht Hubo

Textielframe verlicht enkelzijdig

Met het enkelzijdige profiel van 55, 85, 100 of 150 mm ontstaat er een zeer strakke bak, die vaak wegvalt in het interieur. De bak wordt verlicht door middel van LED modules op de zijkant. Als de bak verlicht dient te zijn, is dit een voordelige keuze. Door de modules met 'schijnwerpers' op de zijkanten van het profiel te plaatsen wordt de bak verlicht. Dit zorgt voor een egale uitlichting en is kostenefficiënt. Alle profielen worden standaard geanodiseerd geleverd en inwendig voorzien van de benodigde steunen.


Specificaties

55, 85, 100 of 150 mm geanodiseerd textielprofiel
Inwendig voorzien van aluminium steunen
Inwendig wit voor een optimale uitlichting


Textielframe verlicht dubbelzijdig

Met het dubbelzijdige profiel van 96, 120 of 160 mm ontstaat een zeer slanke bak, die overal geplaatst kan worden. De bak wordt verlicht door middel van LED modules op de zijkant. Als de bak verlicht dient te zijn is dit een voordelige keuze. Door de modules met 'schijnwerpers' op de zijkant van het profiel te plaatsen wordt de bak verlicht. Een egale uitlichting en toch gunstig in prijs. Alle profielen worden standaard geanodiseerd geleverd en inwendig voorzien van de benodigde steunen.


Specificaties

96, 120 of 160 mm geanodiseerd textielprofiel
Inwendig voorzien van aluminium steunen
Inwendig wit voor een optimale uitlichting

De experts van Virupa helpen je graag in het gehele traject van ontwerp, prototyping, het aanvragen en begeleiden van vergunningen indien van toepassing, productie, installatie & montage en onderhoud en beheer.

NEEM CONTACT OP!

Spandoeken.

Vaak worden spandoeken ingezet als oplossing voor een impactvolle en flexibele vorm van buiten- of binnenreclame. Het grote voordeel van spandoeken is dat er nauwelijks beperkingen zijn in formaat en dat ze eenvoudig te vervangen zijn voor nieuwe doeken.

Doeken worden meestal bevestigd aan een frame. Dit kan een stoer gegalvaniseerd buizenframe zijn met elastieken, een zogenaamd blind frame waar de bevestiging van het spandoek uit het zicht aan de achterkant geschiedt of een trus-constructie waaraan het spandoek bevestigd wordt.

De doeken kunnen we full colour voor je printen op één van onze digitale printers. Wil je het frame een eigen kleur geven? Ook dat kunnen we voor je regelen!

Spandoek elastieken buiten


Neem contact op!

Vlaggen en banieren.

Vlaggen en banieren zijn een kosteneffectieve manier om op een sympathieke manier indruk te maken op je bezoekers en ze zich meteen welkom te laten voelen. Vlaggen en banieren zijn er in diverse vormen, maten, kleuren, materialen en kwaliteitsniveau's.

Rechte banieren vlaggen

Verschillende uitvoeringen.

Vlaggen en banieren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:

 • Beachflags met diverse voeten;
 • Landvlaggen (horizontale vlag) (standaard of met koord & lus);
 • Baniervlaggen;
 • Muur- of straatbanners.

Wij geven graag invulling aan jouw wensen en verzorgen tevens het printen op de drager van jouw voorkeur. Ook voor het leveren en plaatsen van de masten, kun je bij Virupa terecht.

Neem contact op!

Outdoor zuil LED verlicht school Gaanderwijs

Informatie- reclamezuilen.

Een goede manier om de herkenbaarheid en vindbaarheid van je locatie te vergroten is het neerzetten van een opvallende zuil. Afhankelijk van je wensen kunnen we deze zuilen in diverse materialen uitvoeren zoals bijvoorbeeld metaal (staal, RVS, aluminium), kunststof, hout of een combinatie hiervan. De zuilen kunnen tevens uitgelicht worden of van licht worden voorzien.

Op verzoek kan de Virupa Ontwerp Studio tailor made een passende zuil ontwerpen. Deze wordt vervolgens in-huis geproduceerd en op locatie geplaatst door ons eigen montage & installatieteam.

De experts van Virupa helpen je graag om de juiste keuze’s te maken passend bij jouw situatie. Wij begeleiden je in het gehele traject van ontwerp, productie, evenals het plaatsen en installeren.

Neem contact op!

Paneel supermarkt Jan Linders

Direct geprint of voorzien van plakfolie.

Voor een goede navigatie buiten en binnen in jouw winkel, kun je kiezen voor full colour informatiepanelen. Afhankelijk of deze binnen of buiten komen te hangen worden deze direct geprint danwel voorzien van gelamineerd plakfolie of plakletters met de gewenste full colour afbeeldingen, teksten of logo’s.

Verscheidenheid aan materialen.

De keuze aan basis en folie materiaal is groot en graag helpen onze experts je met de selectie hiervan, toegesneden op jouw specifieke situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende basismaterialen als aluminium sandwichpaneel in diverse uitvoeringen, hout (MDF), schuim PVC platen, reboard (duurzaam karton), lenta-steel of bijvoorbeeld Trespa.

Neem contact op!

Actiekoppen prijsaanduidingen supermarkt Jan Linders

Prijscommunicatie is vaak een essentieel onderdeel ter promotie van je product en om shoppers te interesseren. Het is dan ook belangrijk om éénvoudig, duidelijk en aantrekkelijk je (actie)prijzen of productinformatie te communiceren. Ontdek de mogelijkheden in ons ruime assortiment. Naast de standaard prijsaanduidingen, bieden we ook digitale prijskaartjes voor winkels van groot tot klein. Door de vele voordelen en kansen die dit biedt, is de implementatie hiervan al snel rendabel.

Bekijk de digitale prijskaartjes

Prijskaart en (barcode)scannerprofielen.

Ieder schap heeft zijn eigen prijskaartprofiel. Om te plakken, te klemmen, of in te haken in het schap. De meest voorkomende schapprofielen zijn uitgerust met een vliestape op de achterzijde. Het profiel kunt je, nadat het vliesje van de tape is gehaald, eenvoudig en snel op het schap plakken. Naast vliestape kunnen wij de profielen ook uitrusten met textieltape of foamtape. Voor metalen schappen kun je er ook voor kiezen om magneetband te gebruiken. Speciaal voor kwetsbare glazenschappen, houtenschappen en metaaldraadmanden bieden wij klemprofielen. Graag inventariseren we jouw behoefte en zoeken daarbij de passende profiel oplossing.

Actiekoppen en tailormade prijscommunicatie.

In veel winkels bevinden de artikelen in prijspromotie zich op een vaste locatie in de winkel. Wel zo handig voor de shopper. Virupa ontwikkelt hiervoor actiekoppen passend bij jouw specifieke wensen en mogelijkheden aan of op het schap. Ook voor andere maatwerk prijs communicatie items kun je bij Virupa Retailsign terecht.

Neem contact op!

Ons team medewerkers

Maak kennis met ons gehele team

Wij werken voor: