Naar inhoud

Toolstation

Gevelreclame bouwmarkt Toolstation

Winkelbouw van A tot Z.

Toolstation is één van de snelst groeiende leveranciers van professionele gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor vakmannen en serieuze doe-het-zelvers.

Toolstation komt oorspronkelijk uit de UK, maar sinds 2006 is Toolstation ook actief in Nederland. Inmiddels heeft Toolstation maar liefst 55+ vestigingen in Nederland en groeit ook met nieuwe vestigingen in België en Frankrijk.

Al sinds 2017 is Virupa totaalpartner voor Toolstation en verzorgt voor hen het gehele uitvoeringstraject van winkelverbouwingen, winkelinterieur en de complete binnen- en buitenreclame. Wij zijn trots dat wij samen met het team van Toolstation en JEZZ projectmanagement ondertussen al meer dan 30 winkels in zowel Nederland als België hebben mogen realiseren.

Gevelreclame bouwmarkt Toolstation
Winkelpresentatie en signing bouwmarkt Toolstation

Van bouwkundige aanpassingen tot complete winkelaankleding.

Onze samenwerking met Toolstation is een bijzondere samenwerking. Toolstation verzorgt de verwerving van het vastgoed en maakt in samenwerking met JEZZ projectmanagement de tekeningen van de winkel. The store supporters van Virupa zorgen vervolgens voor de complete realisatie.

Na een grondige inventarisatie van de 'kale' ruimte zorgt Virupa voor een concreet voorstel voor uitvoering van zowel de bouwkundige inrichtingszaken, het benodigde winkelinterieur en een impactvolle binnen- en buitenreclame.

Dit varieert van interne bouwkundige aanpassingen zoals het aanbrengen van wanden, plafonds of bijvoorbeeld vloeren en het plaatsen van de balies. Maar ook de productie van de diverse winkelpresentatie materialen - zowel analoog als digitaal - de signing en het impactvol tot leven brengen van de formulehuisstijl van Toolstation aan de binnen- en buitenzijde van het pand. Iedere keer weer maatwerk toegespitst op de specifieke locatie.

Kleurenmanagement & planning.

Aangezien Virupa alle communicatie elementen in en om de winkel beheert, kunnen we ook zorgdragen voor een éénduidige formule-uitstraling en een consistent kleurenmanagement van de dominante gele, rode en blauwe formulehuisstijlkleuren van Toolstation. We werken hiertoe met afgestemde kleurenreferentiesets ontwikkeld voor alle materialen waar op de huisstijlkleuren en/of het logo van Toolstation zichtbaar zullen zijn. Kwaliteitsbewaking die je van een partner als Virupa mag verwachten.

Aangezien Toolstation de afgelopen jaren in sneltreinvaart nieuwe filialen heeft geopend en ook naar de toekomst ambitieuze plannen heeft, is snel schakelen, een goede planning en het nakomen hiervan key.

Mede dankzij de goede en effectieve samenwerking met JEZZ projectmanagement en het team van Toolstation hebben we er alle vertrouwen in dat we het succes van de afgelopen jaren naar de toekomst toe kunnen voortzetten.

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!

Buitenreclame bouwmarkt Toolstation

Impactvolle binnen- en buitenreclame Toolstation Nederland en België.