Naar inhoud

Woninginrichting Signing & winkelinrichting voor woonwinkels

Binnensigning bouwmarkt

Over de branche

Oost west, thuis best. Het zit in onze cultuur om een fijne en gezellige woonomgeving te creëren. Niks fijner dan ook om rond te struinen in een sfeervolle woonwinkel om geïnspireerd en geholpen te worden en om van je eigen huis ook echt jouw eigen huis te maken.

Het aanbod ‘woonwinkels’ is ondertussen groot met diverse formules met eigen positioneringen, (merk)assortimenten en diensten en services. Voor ieder wat wils.

Om succesvol in deze branche te kunnen opereren is het in ieder geval van belang om:

  • Een herkenbare winkelformule met een eigen gezicht neer te zetten en om dit vervolgens consistent buiten en binnen in de winkel door te vertalen.
  • De shopper te inspireren en op ideeën te brengen middels sfeervolle sfeer- en/of product presentaties en een prettige winkelomgeving te creëren.
  • Shoppers in de winkel te helpen met het snel vinden van de door hun gewenste woonoplossingen en ze te helpen in het keuzeproces.

Wij werken voor:

Leen Bakker
Decorette - Euretco
Karwei - Intergamma

Onze maatwerk en totaaloplossingen

Virupa kan een veelheid aan oplossingen bieden op het gebied van out- en instore signing en winkelpresentatie. Enerzijds om mensen uit de winkelstraat richting de winkel te trekken, anderzijds om shoppers in de winkel hun woonoplossingen snel te kunnen laten vinden en te helpen de voor hun gewenste oplossing te vinden in het totaalaanbod.

Denk hierbij aan lichtreclame, gevelaankleding, raambelettering, stoepborden, vlaggen en dergelijke aan de buitenzijde van de winkel. Instore kan Virupa ondersteunen middels het ontwikkelen, produceren en installeren van koofsigning, shop-in-shop presentaties, schapnavigatie, sfeerelementen, prijsaanduidingen en analoge of digitale winkelpresentatie. Denk hierbij aan informatiezuilen, winkeldisplays en demonstratie presentaties.

Waarom kiezen voor Virupa?

Van retail signing, digital signage en bewegwijzering tot aan displays en design. Virupa is een One-stop-Shop en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het maken van winkelbeleving en het bewaken van de formule identiteit. We hebben praktisch alles in eigen huis zodat we maximale creativiteit kunnen combineren met snel en flexibel schakelen. Bovendien verzorgen wij het gehele traject van design, engineering, prototyping, productie en installatie tot aan montage, service en onderhoud. Eén aanspreekpunt en projectmanagement van A tot Z. Wel zo makkelijk!