Naar inhoud
nieuws

COVID19 Virupa maatregelen.

Door: Jan Nales
Nieuw Coronavirus In China

Maatregelen Virupa tegen COVID19 virus.

Update 16 maart 2020.

Geachte relatie,

Graag willen wij je informeren over het volgende.

Ook Virupa neemt de noodzakelijke maatregelen om de verspreiding van COVID19 tegen te gaan.

Hieronder een overzicht van de maatregelen die we genomen hebben:

  • Vanzelfsprekend volgen we de hygiëne-richtlijnen zoals opgesteld door de overheid/RIVM.
  • Onze productie en logistieke afdelingen zijn nog steeds operationeel en de productie van sign-, display- en winkelpresentatiematerialen wordt gecontinueerd. In de productie en logistiek werken we daar waar mogelijk in verschoven diensten om het risico van besmetting zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Onze installatie & montageteams zijn nog steeds operationeel en werkzaam in het land. Het laden en lossen van onze montagebussen doen we op momenten dat de rest van onze productiepersoneel niet aanwezig is.
  • Onze klantenteams werken zoveel mogelijk thuis. Dagelijks hebben zij ‘op afstand’ onderling afstemming om de coördinatie van lopende projecten te borgen.
  • Onze accountmanagers, extern projectleiders, ontwerpers en DTP’ers, bezoeken geen klanten of leveranciers, maar zullen telefonisch en via de mail bereikbaar zijn en blijven. Eventuele overleggen worden zoveel mogelijk via de telefoon of video-conferencing gedaan worden.

We zijn op dit moment dus nog volledig bereikbaar en operationeel. Mocht je specifieke vragen hebben, neem dan contact op met de contactpersonen binnen het klantenteam of jouw accountmanager.

Als Virupa bekijken we en beoordelen we de situatie van dag tot dag. Hierbij zijn we vanzelfsprekend ook afhankelijk van onze toeleveranciers en van de gezondheid van onze eigen medewerkers. Indien nodig passen we onze aanpak aan. In dat geval zullen we je daar direct van op de hoogte stellen.

We zullen er van onze kant alles aan doen om onze operatie draaiende te houden en de geplande projecten/opdrachten af te ronden zoals afgesproken.

Samen met de inzet van alle partijen hopen we de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken zodat we de operaties weer kunnen normaliseren.

Met vriendelijke groet,
Directie Virupa BV