Naar inhoud
blog

Nieuw: VirtexWall wandbekleding Naadloos, PVC-vrij én 100% recyclebaar met ecologische inkten.

Door: info@virupa.nl
Virtex 2

Graag laten we je kennis maken met onze nieuwe duurzame oplossing voor het naadloos bekleden van wanden: VirtexWall. Met dit nieuw ontwikkelde textiel'behang' met daarop jouw eigen haarscherpe en kleurrijke print, voorzie je ruimtes op een duurzame en milieuvriendelijke manier van een warme uitstraling en een unieke sfeerbeleving. VirtexWall wandbekleding is dan ook PVC-vrij, 100% recyclebaar en wordt geprint met ecologische inkten. In deze blog laten we je graag kennis maken met dit nieuwe unieke product van Virupa - The Store Supporters.

De voordelen van VirtexWall wandbekleding.

Maak kennis met VirtexWall. Een PVC-vrij textiel'behang' dat in één geheel en eenvoudig op wanden bevestigd kan worden. VirtexWall is voorzien van een kreukvrije, stevige toplaag met textiellook. Dit zorgt voor een warme uitstraling en een hoge lichtechtheidswaarde.

Bovendien is VirtexWall geurloos, waterafstotend en kras- en stootvast. Ideaal voor ruimtes met muren die iets te 'verduren' hebben.

Maar VirtexWall heeft nóg meer voordelen. Door de matte afwerking reflecteert deze wandbekleding namelijk niet. Dit maakt het product uitermate geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt. Ook is het mogelijk om de door jouw gekozen visual of print op dit 'behang' te laten printen. Jouw eigen, unieke visual: haarscherp, met een hoge kleurintensiteit en geprint met ecologische inkten op waterbasis.

Hieronder alle voordelen van VirtexWall nog even voor jou op een rij:

  • Milieuvriendelijk: PVC-vrij, recyclebaar en geprint met ecologische inkten;
  • Geurloos, waterafstotend en kras- en stootvast;
  • Exclusief, luxe en naadloos;
  • Haarscherp en in full colour;
  • Geen lichtreflectie;
  • Kreukvrij;
Virtex Compilatie
Virtex 3

Het aanbrengen van VirtexWall wandbekleding.

VirtexWall is door ons Virupa montageteam gemakkelijk en snel aan te brengen. Een fijn voordeel van het product is dat het geurloos is: geen last dus van nare geuren. Verder is VirtexWall kamerhoog en verkrijgbaar tot een printhoogte van ruim 3 meter en naadloos tot wel 12 meter breed.

Na een voorbehandeling van de wand met lijm wordt het VirtexWall-behang vakkundig door onze monteurs aangebracht. Wanneer de print eenmaal goed is geplaatst, wordt deze vervolgens met een rakel aangeduwd om maximale hechting te realiseren. Hierbij hoef je niet bang te zijn dat het behang beschadigd raakt: het is namelijk kreuk- en scheurvrij.

Bekijk ook: Airtex fotobehang

Het alternatief voor VirtexWall is Airtex. Deze variant van wandbekleding is ook verkrijgbaar bij Virupa - The Store Supporters. Nieuwsgierig? Lees dan in de onderstaande blog alles over Airtex!

De Airtex blog lezen

Ook jouw eigen milieuvriendelijke VirtexWall? The Store Supporters van Virupa helpen je!

Virupa staat graag voor je klaar als het gaat om het personaliseren, produceren en aanbrengen van VirtexWall wandbekleding in jouw ruimte(s). Ben je na het lezen van dit blog geïnteresseerd geraakt in VirtexWall of heb je hier nog vragen over? Vul dan gerust het onderstaande contactformulier in of stuur een mail naar info@virupa.nl.

Interesse in VirtexWall? - Neem contact op!