Naar inhoud

Vernieuwde formule huisstijl MediaMarkt Groningen Sontplein

Media Markt gevel foto bewerkt

Vernieuwde formule huisstijl

MediaMarkt Groningen Sontplein is alweer de 4de MediaMarkt vestiging waar Virupa de implementatie van de vernieuwde formule huisstijl hebben mogen doorvoeren.

Om meer rust in de winkel te creëren en de winkeluitstraling verder te moderniseren is de bestaande wit/rode huisstijl vervangen door de vernieuwde zwart/rode uitstraling waarbij ook de navigatie in de winkel verder is geoptimaliseerd. Dit om de shoppers snel en eenvoudig de producten te laten vinden waar ze naar op zoek zijn, kennis te laten maken met nieuwe producten of gebruik te maken van de service die MediaMarkt biedt.

Media Markt gevel foto bewerkt
Image 2 bewerkt

Stijlvol donker met opvallende visuals

Het meest opvallend is de vernieuwde koofsigning in de vorm van een stijlvolle donkere koofbalk die als een strakke band door de gehele vestiging loopt. Daarnaast is de hoofdingang aangepakt met opvallende visuals middels naadloos fotobehang (Airtex) en is er gewerkt met geplotte meubelstickers, vloerstickers, visuals middels peesdoeken in frame die makkelijk te vervangen zijn en bisonyl doeken aan de gevel. Al met al is het een mooi geheel geworden met de gewenste uitstraling.

Verzorging van A tot Z

De experts van Virupa hebben in nauwe samenwerking met team MediaMarkt het gehele traject mogen verzorgen van projectmanagement, technische inventarisatie ter plaatse, DTP opmaak, productie van de verschillende items evenals de installatie & montage.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Image 4 bewerkt