Naar inhoud

Gevelreclame bij 247Tailorsteel

gevelreclame 247 tailorsteel
IMG 2244 bewerkt

Gevelreclame 247TailorSteel voor maximale exposure.

Het nieuwe pand van 247TailorSteel in Oud Gastel is met de drie nieuwe indrukwekkende bedrijfslogo’s absoluut niet meer te missen. Op het nieuwe pand zitten twee onverlichte logo’s van 12x3 meter gefreesd uit aluminium-sandwich panelen gemonteerd op een aluminium kokerframe én een verlicht logo van 8x2 meter gemaakt uit 3D aluminium doosletters met inwendige energiezuinige ledverlichting.

Samen met de klant is er eerst een inventarisatie gemaakt ter plekke waarbij gekeken is naar de wensen van 247TailorSteel zelf, de (technische) (on)mogelijkheden met betrekking tot montage op en aan het pand en de diverse aanzichten van het pand.

Om impact te kunnen maken en maximaal zichtbaar te zijn was het al snel duidelijk dat er, door de afmetingen van het pand, behoefte was aan buitenreclame oplossingen van aanzienlijke afmetingen. Naast de juiste afmetingen was het ook van belang om te bepalen op welke locatie op het pand de logo's geplaatst dienden te worden. De zijde die gelijk zichtbaar is zodra je de snelweg afrijdt is voorzien van het verlichte 3D logo opgebouwd met doosletters voor maximale zichtbaarheid overdag maar ook in de avond en nacht. Aan de voorkant en andere zijkant van het pand zijn de twee onverlichte logo’s geplaatst, welke groter zijn qua afmetingen.

Flinke dosis creatief denkwerk.

De ontwikkeling, plaatsing evenals de montage en installatie van deze omvangrijke logo’s betekende voor onze engineering- en planningsafdeling een flinke dosis creatief denkwerk vooraf.

Onze eigen Virupa engineers hebben alle drie de logo’s volledig technisch uitgewerkt voor wat betreft constructie en manier van bevestiging aan en op het pand. Zorgvuldig is gekeken naar waar de diverse stroompunten geïnstalleerd dienden te worden en wat de meest effectieve manier zou zijn om de logo’s aan het pand te bevestigen.

Vanwege het de omvang en het gewicht van de logo's bleek al snel dat er een extra hulpconstructie aan het pand gecreëerd moest worden om dat gewicht goed te kunnen dragen. De logo’s zijn daarom op stevige aluminium frames gemonteerd die vervolgens aan het pand bevestigd zijn door een hoekconstructie die in verbinding staat met de interne hulpconstructie. Eén en ander is door de Virupa engineers in detail uitgewerkt en (voor)besproken met de klant en installatie & montage medewerkers.

IMG 2235 bewerkt
IMG 2223 bewerkt

Twee delen geproduceerd & gemonteerd.

Vanwege de aanzienlijke afmetingen zijn de logo’s in twee delen geproduceerd. Hierdoor konden de logo’s op een normale vrachtwagen met kraan geladen worden, zonder dat er speciaal vervoer aan te pas moest komen. Dat scheelt weer kosten tenslotte!

Op locatie stonden onze monteurs, de verantwoordelijke Virupa projectleider en een telescoopwerker klaar om de logo’s in delen te hijsen, monteren en aan te sluiten. Doordat er op voorhand nagedacht is over de manier van bevestigen en verlichten konden de drie grote logo’s zonder problemen en ruim binnen de gestelde deadline geplaatst worden.

Bij het plaatsen van een gevelreclame op een pand van deze omvang komt veel voorbereiding vooraf kijken. Gelukkig hebben wij een team van specialisten klaar staan die graag met je meedenken en jou volledig kunnen ontzorgen gedurende het gehele traject van ontwerp, vergunningsaanvraag, technische uitwerking, productie én installatie & montage.

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!