Naar inhoud

Jan Linders Supermarkten

Doosletter lichtbak supermarkt Jan Linders

Signing en winkelpresentatie Jan Linders supermarkten

Als vaste partner verzorgt Virupa Retailsign al vele jaren de complete in- en outstore signing en winkelpresentatie van de nieuwe en bestaande winkels van winkelformule Jan Linders Supermarkten (59 winkels) in Zuid-Nederland.

Herkenning middels buitenreclame.

Op een impactvolle en zelfverzekerde manier is de buitensigning van de nieuwe Jan Linders winkels ontwikkeld en geïmplementeerd. Raambestickering op maat, mega-bekers met de trotse titel 'Jan Linders - de beste in Vers' aan de gevel, grote en kleinere lichtreclames en een groot welkombord om shoppers zich welkom en thuis te laten voelen. Zowel ontwikkeling, productie als montage & installatie wordt verzorgd door het Virupa team.

Schapsigning supermarkt Jan Linders
Shopperinformatie supermarkt Jan Linders

Beleving middels instore signing en presentatie.

Doel is om shoppers zich gelijk thuis te laten voelen en vanaf de binnenkomst tot en met het afrekenen shoppers te inspireren. Het thuisgevoel wordt gecreëerd met verschillende kleuren en materialen, bijvoorbeeld met tegels die verwijzen naar leem en mergel uit de grotten van Maastricht. De houten meubels symboliseren het bronsgroen eiken van de Limburgse bossen en de blauwe kleur refereert aan de keukens van de Zuid-Limburgse vakwerkhuizen. Een duidelijke en sfeervolle navigatie helpt shoppers snel en makkelijk de juiste productcategorie te vinden.

In het midden van de vestiging is ruimte gemaakt voor de 'Keuken' van Jan Linders. Hier worden dagverse producten, maaltijden en broodjes aangeboden.

Shopper informatie en educatie.

Op iedere afdeling komt de smaak van het zuiden terug in producten uit eigen streek of volgens streekrecept. De diverse productpresentaties zijn door Virupa Retailsign voorzien van shopper-informatie en educatie elementen om de kwaliteitsbeleving te vergroten en shoppers te bevestigen in hun keuze.

MEER REFERENTIES ZIEN?

OF NEEM CONTACT OP!

Complete binnen- en buitensigning en winkelpresentatie hernieuwde winkelformule van Jan Linders.